Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τσάμπιονς Λιγκ: Με δεύτερη νίκη στα προημιτελικά η Μπαρτσελόνα

Τσάμπιονς Λιγκ: Με δεύτερη νίκη στα προη...

Οι Καταλανοί επιβλήθηκαν με 3-1 της Άρσεναλ στο Καμπ Νου

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα η Μπαρτσελόνα νίκησε και στη Βαρκελώνη την Άρσεναλ (3-1) και πλέον περιμένει το επόμενο «θύμα» της στα προημιτελικά του Champions League.

Με δεύτερη νίκη προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League 2015-2016 η Μπαρτσελόνα, καθώς μετά το 2-0 του Λονδίνου επικράτησε με 3-1 στο "Καμπ Νόου".

Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες και Λιονέλ Μέσι πέτυχαν τα γκολ των Καταλανών, ενώ είχε ισοφαρίσει ο Μοχάμεντ Ελνενί για τους "κανονιέρηδες", οι οποίοι αποκλείστηκαν στους "16" για 6η σερί χρονιά!

Η "Μπάρτσα" προκρίθηκε στους "8" της Ευρώπης για 9η σερί χρονιά και συνολικά για 20ή φορά στην ιστορία της, ενώ θυμίζουμε η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είναι η κάτοχος του τροπαίου και πλέον είναι είναι αήττητη στα τελευταία 38 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Σκόρερς: 18' Νεϊμάρ, 65' Λουίς Σουάρες, 88' Μέσι / 51' Ελνενί

 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες, Μαστσεράνο, Ματιέ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Ινιέστα (72' Σέρτζι Ρομπέρτο), Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Οσπίνα, Μπεγιερίν, Κοσιελνί, Γκαμπριέλ Παουλίστα, Μονρεάλ, Ελνενί, Φλαμινί (45' Κοκελέν), Μεσούτ Εζίλ, Ιουόμπι (73' Ζιρού), Αλέξις Σάντσες, Γουέλμπεκ (73' Γουόλκοτ).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τσάμπιονς Λιγκ: Μάχη γιγάντων στο Μόναχο με φαβορί την Μπάγερν

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports