Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ξεπέρασε, μέσα σε λίγες ώρες, τους 4.500 "φίλους" η σελίδα στήριξης του Γιάννη Μουζάλα στο Facebook

Ξεπέρασε, μέσα σε λίγες ώρες, τους 4.500...

«Στηρίζουμε Γιάννη Μουζάλα»

Σελίδα με την οποία στηρίζεται ο Αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας δημιουργήθηκε στο Facebook (Στηρίζουμε Γιάννη Μουζάλα). Ήδη η ανταπόκριση των χρηστών των social media ξεπερνά κάθε προσδοκία αφού λίγες ώρες μετά τη δημιουργία της η σελίδα έχει ήδη 4.600 φίλους και ο αριθμός τους συνεχώς αυξάνεται.

Τα σχόλια υπέρ του κ. Μουζάλα είναι ένθερμα ενώ σε ένα από τα κείμενα των διαχειριστών της σελίδας αναφέρονται τα ακόλουθα:

"Δηλώνουμε την στήριξή μας στον αναπληρωτή υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννη Μουζάλα που θέλουν να τον παραιτήσουν επειδή υπέπεσε σε ένα λεκτικό ατόπημα! Ο Γιάννης Μουζάλας είναι ιατρός και ένα από τα ιδρυτικά μέλη των γιατρών του κόσμου με πάνω από 25 αποστολές σε Ασία και Αφρική στο ενεργητικό του.

Πιστεύουμε ότι είναι ένας από τους πλέον κατάλληλους για να διαχειριστούν την ανθρωπιστική κρίση που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα λόγω της εμπειρίας και του ήθους του. Σίγουρα με την παραίτηση Μουζάλα δεν θα λυθεί ούτε το προσφυγικό αλλά ούτε και το σκοπιανό!"

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έπεσαν να φάνε τον Μουζάλα, γιατί δεν τους μοιάζει…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις