Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το πρώην El Greco στην Αγ. Ανδρέου και Αγ. Νικολάου γίνεται Pandora - Η αλυσίδα κοσμηματοπωλείων έρχεται στην Πάτρα

Το πρώην El Greco στην Αγ. Ανδρέου και Α...

Σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης

Μία από τις γνωστές εταιρείες ποιοτικού κοσμήματος, η οποία ξεκίνησε πριν περίπου 34 χρόνια το 1982 από ένα μικρό τοπικό κατάστημα στην Κοπεγχάγη της Δανίας από τον Per Enevoldsen και τη σύζυγο του Winnie για να εξαπλωθεί στη συνέχεια σε όλο τον πλανήτη, η  Pandora σύντομα, απ’ όσο είδαμε θα δημιουργήσει το δικό της store στο κέντρο της Πάτρας, στη γνώριμη γωνιά της οδού Αγίου Ανδρέου και Αγίου Νικολάου.

Ήδη στο σημείο εδώ και λίγες μέρες μπήκαν καινούριες τζαμαρίες οι οποίες και διακοσμήθηκαν προσωρινά με μεγάλα λογότυπα της φημισμένης εταιρείας Pandora jewellery.

Καταστήματα της εταιρείας υπάρχουν στην Αθήνα όπως στην οδό Ερμού, στην οδό Κολοκοτρώνη στην Κηφισιά και αλλού ενώ όπως διαβάσαμε στην σελίδα της επιχείρησης στο διαδίκτυο, η PANDORA σχεδιάζει, κατασκευάζει και πουλά εξαιρετικής ποιότητας, χειροποίητα σύγχρονα κοσμήματα με πολύ καλής, άριστης ποιότητας και κομψά υλικά έχοντας ταυτόχρονα προσιτές τιμές. Το εντυπωσιακό στοιχείο με την PANDORA jewellery, όπως αναφέρεται στην σελίδα της στο ιντερνετ, είναι πως πλέον έχει καταφέρει να επεκταθεί σε πάνω από 100 χώρες στον κόσμο, σε περίπου 9,300 σημεία πώλησης, που περιλαμβάνουν πάνω από 1,800 concept stores.

Η συλλογή συμβόλων της Pandora για παράδειγμα, περιλαμβάνει περίπου 600 διαφορετικά σύμβολα & clips, τα οποία μπορούν οι πελάτες να συνδυάσουν σε ένα μοναδικό βραχιόλι και να κρατήσουν κάθε αξέχαστη στιγμή για πάντα μαζί τους!

Η Δανέζικη PANDORA απασχολεί πάνω από 16,700 ανθρώπους παγκοσμίως, εκ των οποίων οι περίπου 11,000 είναι εγκατεστημένοι στην Gemopolis, στην Thailand - Ταυλάνδη, όπου η εταιρεία φτιάχνει τα κοσμήματα και άλλες ξεχωριστές δημιουργίες της. Η εταιρεία Pandora είναι εισηγμένη στο NASDAQ Copenhagen stock exchange – χρηματιστήριο της Δανίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κάποιος να επισκεφθεί το www.pandoragroup.com.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight