Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κυπελλο Επιλέκτων: "Επιπλέον κίνητρο ότι θα παίξουμε στην Πάτρα"

Κυπελλο Επιλέκτων: "Επιπλέον κίνητρ...

Δηλώνουν οι Πατρινοί πυγμάχοι που θα αγωνισθούν το Σάββατο

Η αντίστροφη μέτρηση για να ανοίξει η αυλαία του Κυπέλλου Επιλέκτων της πυγμαχίας έχει ξεκινήσει, με τους Πατρινούς πυγμάχους να δηλώνουν έτοιμοι για νέες διακρίσεις.

Να θυμίσουμε ότι το κύπελλο Επιλέκτων θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο στο Κουκούλι, από την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας.

Ας δούμε τι δήλωσαν λοιπόν οι Πάρης Σταυρόπουλος, Σάκης Πεφάνης και Νίκος Θεοδοσίου:

Νίκος Θεοδοσίου (Άμυνα): "Με το κύπελλο Επιλέκτων ξεχώρισαν οι αθλητές που μπορούν να κάνουν ένα βήμα πιο πάνω, αφού αν παίξεις καλά μπορείς να προχωρήσεις. Γενικότερα η πυγμαχία είναι σε υψηλό επίπεδο, υπάρχουν ταλέντα και ελπίζω να έχουν την ευκαιρία να αναδειχθούν. Είναι καλό για τους Πατρινούς που θα παίξουμε στο κοινό μας, για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε με περισσότερες αξιώσεις στη διοργάνωση".

Σάκης Πεφάνης (ΠΥΓΜΗ): "Είναι μία καλή ευκαιρία να διακριθούμε, χαρακτηριζόμαστε επίλεκτοι και είναι τιμή μας και σίγουρα σε προσωπικό επίπεδο θέλω τη νίκη. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι παίζουμε στην Πάτρα και θα έχουμε την κόσμο να μας βοηθά, ειδικά τους Πατρινούς. Αυτό μου δίνει ένα επιπλέον κίνητρο να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό".

Πάρης Σταυρόπουλος

Πάρης Σταυρόπουλος

Πάρης Σταυρόπουλος

Πάρης Σταυρόπουλος (Παναχαϊκή): "Δουλεύω καθημερινά όσο πιο καλύτερα μπορώ για να είμαι σε κάθε παιχνίδι μου καλύτερος και πιο σίγουρος για την νίκη. Στον αγώνα μου το Σάββατο θέλω τη νίκη για να συνεχίσω το σερί που έχω και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω στο ρινγκ. Παίζουμε στην πόλη μας και αυτό είναι θετικό για τους Πατρινούς αθλητές που θα έχουμε δικούς μας ανθρώπους να μας στηρίζουν".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports