Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 9 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα 9 Μαρτίου

Ζώδια

Ιχθύες

Στο ζώδιό σας γίνεται αυτή η πολύ απαιτητική έκλειψη Ηλίου, η επιρροή της οποίας κορυφώνεται σήμερα και είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσάς, καθώς σηματοδοτεί μια ευρύτερη περίοδο που αφήνετε πράγματα πίσω για να ξεκινήσετε νέα, όχι χωρίς περιορισμούς, δυσκολίες κι ευθύνες. Φανείτε προσεκτικοί και ας έχετε διάκριση και υπευθυνότητα.

Κριός

Η επιρροή της έκλειψης Ηλίου που κορυφώνεται σήμερα, σηματοδοτεί μια περίοδο κλεισίματος κύκλων στη ζωή σας. Για κάποιους αυτό μπορεί να είναι απελευθερωτικό, άλλοι όμως ίσως βιώνετε εσωτερικούς βασανισμούς, ενοχές κι αίσθημα μεταμέλειας. Είναι μια χαοτική επιρροή, γι' αυτό μην απορείτε αν υπάρχει σύγχυση κι αίσθημα διάλυσης αυτή την εποχή.

Ταύρος

Σήμερα κορυφώνεται η επιρροή της έκλειψης Ηλίου, η οποία αυτή τη περίοδο προκαλεί σημαντικό προβληματισμό για το μέλλον σας. Πιθανόν να εμποδίζονται σχέδιά σας, ίσως και λόγω έλλειψης οικονομικής υποστήριξης. Ακρότητες και δοκιμασίες μπορεί να βιώνετε σε φιλίες και μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Ενδέχεται να τελειώνουν κάποιες φιλίες.

Δίδυμοι

Αρκετά δύσκολη και χαοτική για εσάς αυτή η έκλειψη Ηλίου που κορυφώνεται σήμερα, η επιρροή της οποίας σηματοδοτεί μια εποχή με πιθανές κρίσεις επαγγελματικές αλλά και στις σχέσεις. Προσέξτε να μην λειτουργείτε επιπόλαια κι ανεύθυνα. Φαίνεται ότι κρίνεστε αυστηρά αυτή την εποχή, ενώ άτομα εξουσίας απαιτούν πολλά. Το κοινωνικό σας όνομα δοκιμάζεται.

Καρκίνος

Η έκλειψη Ηλίου που κορυφώνεται σήμερα μπορεί αυτή την εποχή να σας προκαλεί μια κρίση ματαιότητας, ενώ αλλάζει η φιλοσοφία και η στάση ζωής σας. Επίσης σηματοδοτεί μια περίοδο με σημαντικές εξελίξεις στις σπουδές, σε νομικές υποθέσεις, σε θέματα συγγραφής, διδασκαλίας, αλλά και ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό.

Λέων

Προκαλεί διάφορα ξεκαθαρίσματα στη ζωή σας αυτή τη περίοδο η δύσκολη έκλειψη Ηλίου που κορυφώνεται σήμερα, ενώ μπορεί να κλείνουν κάποια κεφάλαια. Ψυχολογικές καθάρσεις επίσης, και ψάξιμο, ψυχανάλυση. Επίσης σηματοδοτεί μια περίοδο με σημαντικές εξελίξεις που αφορούν θέματα οικονομικά, δανείων, κληρονομικών, συντάξεων, διατροφής συζύγου, επενδύσεων κλπ.

Παρθένος

Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή της έκλειψης Ηλίου, μια δύσκολη έκλειψη, η οποία κυρίως δοκιμάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, και σηματοδοτεί μια εποχή με σημαντικές κρίσεις εκεί, πιθανόν και τελειώματα. Ο τρόπος που σχετίζεστε με τους άλλους αλλάζει. Σίγουρα ανατρέπονται οι ισορροπίες της ζωής σας. Χρειάζεται σύνεση και υπευθυνότητα.

Ζυγός

Αυτή την εποχή με την δύσκολη έκλειψη Ηλίου που κορυφώνεται σήμερα, είναι πιθανό να δοκιμάζονται θέματα εργασιακά ή υγείας. Ενδέχεται να πρέπει να γίνουν προσαρμογές, τόσο στον χώρο δουλειάς, όσο και στην καθημερινότητά σας, στο πρόγραμμά σας και στην διατροφή σας. Για κάποιους η έκλειψη αυτή φέρνει κρίσεις με τα κατοικίδια.

Σκορπιός

Τον ερωτικό σας τομέα επηρεάζει η έκλειψη Ηλίου, η επιρροή της οποίας κορυφώνεται σήμερα και δεν είναι εύκολη, γι' αυτό είναι μια περίοδος με κρίσεις εκεί, ίσως και με τελειώματα. Δεν αποκλείονται όμως και ξεκινήματα. Επίσης σηματοδοτεί μια περίοδο με σημαντικές εξελίξεις σε θέματα παιδιών και σε σχέση με την δημιουργικότητα και τη λάμψη σας.

Τοξότης

Μια ιδιαίτερα δύσκολη έκλειψη Ηλίου είναι αυτή που κορυφώνεται σήμερα, η οποία σηματοδοτεί μια περίοδο με σημαντικές κρίσεις και πιέσεις, ψυχολογικές αλλά και πρακτικές. Επηρεάζει θέματα σπιτιού, ακινήτων και οικογένειας, γι' αυτό είναι μια εποχή με εξελίξεις εκεί. Η έκλειψη αυτή ζητά υπευθυνότητα και αποφυγή επιπολαιότητας. Ας έχετε περισσότερη διάκριση.

Αιγόκερως

Επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας κυρίως αυτή η δύσκολη έκλειψη Ηλίου, η επιρροή της οποίας κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό είναι εποχή ασυνεννοησίας. Αλλαγή τρόπου σκέψης. Ανάγκη σωστότερης προσαρμογής. Επίσης είναι πιθανό αυτή τη περίοδο να δοκιμάζονται σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Ακόμα, θέματα μετακινήσεων μπορεί να είναι πρόβλημα.

Υδροχόος

Ο οικονομικός σας τομέας και το αίσθημα ασφάλειάς σας βάλλεται αυτή την εποχή απ' την δύσκολη έκλειψη Ηλίου, η επιρροή της οποίας κορυφώνεται σήμερα. Σηματοδοτεί μια περίοδο με σημαντικές οικονομικές εξελίξεις κι αγορές ή πωλήσεις. Επίσης αυτή την εποχή αλλάζουν οι αξίες σας, κάτι που ίσως σας φέρνει σε σύγκρουση με τους άλλους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being