Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Επεισοδιακή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας- ΦΩΤΟ

Επεισοδιακή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας- ΦΩΤΟ

Εντάσεις, καυτοί διάλογοι, και προτάσεις

Εντάσεις, καυτοί διάλογοι, μπινελίκια, αλλά και προτάσεις! Η πολυ-αναμενόμενη συνάντηση στη Λίγκα τα είχε όλα κι έβγαλε… γούστα και ειδήσεις.

Τις συγκινήσεις (αλλά και τις ειδήσεις) που αναμενόταν, προσέφερε η περιβόητη συνάντηση των ομάδων της Σούπερ Λίγκας.

Παρά την ηχηρή απουσία του Γιάννη Αλαφούζου -εξαιτίας σοβαρού προσωπικού προβλήματος- η παρουσία των Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη και οι δυναμικές τοποθετήσεις τους τάραξαν τα νερά.

Είχαν ως αποτέλεσμα λοιπόν μια ταραχώδη συζήτηση, από την οποία δεν έλειψαν οι αντεγκλήσεις, οι εντάσεις, τα μπινελίκια, αλλά (ευτυχώς) και οι προτάσεις.

Η αρχή έγινε με την άφιξη των εκπροσώπων των ομάδων. Εκεί όπου ξεχώρισαν οι παρουσίες των Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη οι οποίοι για πρώτη φορά παρευρέθηκαν στη Λίγκα.

Η συνεδρίαση κράτησε περίπου τρεις ώρες με τις στιγμές έντασης να μη λείπουν. Οι τόνοι ανέβηκαν στην αρχή ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού με την παρέμβαση και του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Βέβαια, λίγο έλειψε να ξεφύγουν εντελώς τα πράγματα μέσα στην αίθουσα με πρωταγωνιστές τους εκπροσώπους του Ηρακλή και του Ολυμπιακού. Μετά από διάλογο που είχαν οι Παπαθανασάκης και Θεοδωρίδης οι δύο άνδρες παραλίγο να έρθουν στα χέρια με τους πιο ψύχραιμους να τους χωρίζουν.

Ο "εν τοις πράγμασι διοικητής" της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ κατέθεσε την πρόταση που τελικά πέρασε από τους εκπροσώπους των ομάδων, όμως δεν έλειψε και ο δεύτερος κύκλος έντασης με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα το Σάββα Θεοδωρίδη.

Μετά το τέλος της συνάντησης ελάχιστοι μίλησαν, με πρώτους τους κ.κ. Σπανό και Μποροβήλο. Μάλιστα, ο πρόεδρος της Super League ανακοίνωσε και την δημιουργία εξαμελούς επιτροπής η οποία θα συζητήσει με την ΕΠΟ το θέμα της διαιτησίας.

αλλά εκείνος που τράβηξε πάνω του τα βλέμματα ήταν ο Ιβάν Σαββίδης. Άλλωστε, ήταν αυτός που μίλησε την περισσότερη ώρα στους εκπροσώπους του Τύπου και ήταν ιδιαίτερα επιθετικός.

Στη συνέχεια ο Σάββας Θεοδωρίδης αναφέρθηκε στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στη διακοπή του Κυπέλλου. Μάλιστα, υποστήριξε πως πιστεύει ότι ο Σταύρος Κοντονής θα πάρει πίσω την απόφασή του και τελικά θα ολοκληρωθεί ο θεσμός.

Στη συνάντηση μπορεί να μην πήγε ο Γιάννης Αλαφούζος, αλλά μετά το τέλος της ενημερώθηκε και τόνισε ότι συμφωνεί με τις προτάσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού τονίζεται ότι ο Γιάννης Αλαφούζος διατηρεί τις επιφυλάξεις του για την παρουσία του Γιώργου Μποροβήλου στην εξαμελή επιτροπή.

Το τρίτο ημίχρονο της συνάντησης είχε και συνέχεια με την απάντηση του Ολυμπιακού στα όσα υποστήριξε ο Ιβάν Σαββίδης. Από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ τόνισαν μεταξύ άλλων ότι "δεν θα ασχοληθούμε με τις γραφικότητες ενός κλόουν που είναι φιλοξενούμενος στη χώρα μας".

Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε δια του εκπροσώπου Τύπου της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ. Ο Κυριάκος Κυριάκος τόνισε πως δείχνει "βλακεία ή πανικό" η επανάληψη των εκφράσεων κατά του Ιβάν Σαββίδη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports