Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φούτμπολ Λιγκ: Ισόπαλες Καλλιθέα και Ζάκυνθος στο «Ελ Πάσο»

Φούτμπολ Λιγκ: Ισόπαλες Καλλιθέα και Ζάκ...

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν 1-1 στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 22ης αγωνιστικής

Με τον πολύ σημαντικό βαθμό της ισοπαλίας (1-1) «απέδρασε» από την Καλλιθέα η Ζάκυνθος, καθώς παρά την πίεση των γηπεδούχων, οι νησιώτες έμειναν «όρθιοι» και πήραν «ανάσα» στη μάχη της παραμονής.

Βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί "χρυσάφι" στην προσπάθεια για παραμονή κατέκτησε στο "Γρ. Λαμπράκης" η Ζάκυνθος. Η επτανησιακή ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ στην αναμέτρηση με την Καλλιθέα, αλλά βρήκε τον τρόπο να φτάσει στο 1-1.

Το 1-0 για την αθηναϊκή ομάδα πραγματοποίησε στο 9' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μασένα. Στο 26' έσβησαν οι προβολείς, αλλά ύστερα από πέντε λεπτά το ματς άρχισε εκ νέου, έστω και αν ο ένας εκ των τεσσάρων στο Ελ Πάσο δεν δούλευε.

Η Ζάκυνθος έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 52'. Ο Ζαϊρί έκανε την σέντρα, ο Κουρέλλας έπιασε το σουτ από τα όρια της περιοχής, η μπάλα κόντραρε και ο Σταματής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με προβολή από κοντά.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λoυκάς Καραδήμος): Μιχελής, Μουκτάρης, Τζάκσον, Σταύρου, Νόνης, Τεγούσης, Μπούζας (77' Τσίπρας), Φαρία (44' Κατσικογιάννης), Μπέλης, Φράγκος (54' Ντουρμισάι), Μασένα.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Κυριακίδης, Ορφανίδης, Τσιάμης, Πεχλιβανόπουλος, Ζέλιος, Λέκκας (51' Κουρέλλας), Ναζίμ (86' Αποστόλου), Ζαϊρί (90' Ν. Πέττας), Σταματής, Κρολ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φούτμπολ Λιγκ: Επιστροφή στην κορυφή για την Κέρκυρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports