Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος στηρίζει την πρωτοβουλία Πελετίδη για την πορεία διαμαρτυρίας από Πάτρα για Αθήνα με τα πόδια

Ο Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος στηρίζει τη...

Η πορεία θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Απρίλη 2016

Το Δ.Σ του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών και Περιχώρων όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, σε πρόσφατη συνεδρίαση του αποφάσισε να στηρίξει ομόφωνα την πρωτοβουλία του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη και του Δημοτικού Συμβουλίου όσον αναφορά στην κινητοποίηση – πορεία από την Πάτρα προς Αθήνα με κεντρικό άξονα την συμβολική διαμαρτυρία για την ανεργία.

Το πρόβλημα της ανεργίας είναι τεράστιο. Είναι υπόθεση όχι μόνο των χιλιάδων ανέργων της πόλης μας, είναι υπόθεση όλων μας. Καλούμε κάθε σωματείο, φορέα, άνεργο, κάθε εργαζόμενο να συμμετέχει στην κινητοποίηση, αναφέρει η ανακοίνωση του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου.

Να μη λείψει κανείς, πλήρη απομόνωση αυτών που σε κάθε αγώνα για την προκοπή του λαού βρίσκουν διχαστικά διλλήματα, χίλιους τρόπους για να βάλουν εμπόδια στην ενότητα του λαού μας, που υπερασπίζονται το κυρίαρχο σύστημα.

Οι άνεργοι, ανεξάρτητα με ποια πολιτική συντάσσονται δεν πρέπει να μείνουν θεατές, ξεπερνώντας προκαταλήψεις, την χρόνια προπαγάνδα που τους διαιρεί και δεν επιτρέπει την κοινή δράση, πρέπει να προχωρήσουν σε κοινό αγώνα για προσλήψεις, για διεκδίκηση μέτρων ανακούφισης τους.

Όλοι μαζί στην πορεία για την Αθήνα.

Να σημειωθεί πως η πορεία θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Απρίλη 2016 και σύμφωνα με πληροφορίες η 1η στάση θα γίνει στο Αίγιο.

*Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου καθημερινά από 6-9 μμ., οδός Φωκαίας 26 – «Σπίτι Πολιτισμού», Πάτρα, τηλ. 2610 329-787.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις