Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 7 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα 7 Μαρτίου

Ζώδια

Ιχθύες

Αίσθημα αναγέννησης προσφέρει χτες και σήμερα το θετικό εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, το οποίο αυξάνει τη ζωτικότητα, ενώ πάνε καλά και κάποια σχέδιά σας. Φίλοι και γνωστοί λειτουργούν ενισχυτικά. Απ' το απόγευμα θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή σε συγκρούσεις, ιδιαίτερα με άτομα εξουσίας. Προσέξτε επίσης ατυχήματα, βιασύνες, ανταγωνισμούς, και τον εγωισμό σας.

Κριός

Η θετική όψη Ήλιου-Πλούτωνα σήμερα είναι ενισχυτική για τα επαγγελματικά σας, ενώ λειτουργεί ήδη από χτες. Πιθανόν να καρποφορούν ορισμένες προσπάθειές σας, όχι απαραίτητα κάτι μεγάλο. Άτομα εξουσίας παίζουν προωθητικό ρόλο. Απ' το απόγευμα θα πρέπει να προσέξετε κάποια παρασκήνια και ανταγωνισμούς – πιθανές πολιτικές, φιλοσοφικές συγκρούσεις.

Ταύρος

Τονώνει τις δυνάμεις σας το θετικό εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που λειτουργεί χτες και σήμερα, ενώ γίνονται και κάποια ανοίγματα και νέα σχέδια. Φίλοι και γνωστοί λειτουργούν ευεργετικά. Καλές εξελίξεις σε σπουδές, ταξίδια, νομικές υποθέσεις. Απ' το απόγευμα θα χρειαστεί προσοχή σε εντάσεις με φίλους και σε διάφορες ίντριγκες ή ανταγωνισμούς.

Δίδυμοι

Χτες και σήμερα με τη θετική όψη Ήλιου-Πλούτωνα, λαμβάνετε ενίσχυση επαγγελματική και οικονομική, ενώ άτομα εξουσίας σας βοηθούν. Αυτό που θέλει προσοχή απ' το απόγευμα και μετά είναι οι συγκρούσεις και οι εγωισμοί, γιατί το τετράγωνο Σελήνης-Άρη κάνει το κλίμα εύφλεκτο. Επίσης προσέξτε κρυώματα, φλεγμονές, ατυχήματα και τις βιασύνες.

Καρκίνος

Καλά πράγματα γίνονται χτες και σήμερα σε σχέσεις, συνεργασίες, σπουδές, νομικές υποθέσεις, ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό και με ξένους, λόγω της θετικής όψης Ήλιου-Πλούτωνα, ενώ μπορεί να προχωράτε σε κάποια ανοίγματα. Απ' το απόγευμα χρειάζεται προσοχή στον εκνευρισμό και στην κριτική. Προφυλάξτε την υγεία σας και αποφύγετε τις τοξικές τροφές.

Λέων

Μια ενίσχυση στα εργασιακά και σε θέματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό φέρνει χτες και σήμερα το θετικό εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ενώ μπορεί να προχωράτε και σε κάποιο άνοιγμα. Απ' το απόγευμα θα χρειαστεί προσοχή σε εγωισμούς και συγκρούσεις στα ερωτικά, με τα παιδιά ή για ζητήματα οικονομικά.

Παρθένος

Αναγεννητική, δημιουργική κι ερωτική η όψη Ήλιου-Πλούτωνα, η οποία χτες και σήμερα δυναμώνει δεσμούς και συνεργασίες. Απ' το απόγευμα και μετά θα πρέπει να προσέξετε τις εντάσεις, γιατί το τετράγωνο Σελήνης-Άρη κάνει το κλίμα εύφλεκτο και βγάζει θυμό κι εγωισμό στην επιφάνεια, ενώ επίσης χρειάζεται προσοχή σε μικροατυχήματα, φλεγμονές, κρυώματα και βιασύνες.

Ζυγός

Χτες και σήμερα με τη θετική όψη Ήλιου-Πλούτωνα αυξάνει  η παραγωγικότητά σας και πάνε καλά θέματα επαγγελματικά αλλά και ζητήματα σπιτιού ή ακινήτων. Η οικογένεια σας βοηθά. Τόνωση και ψυχολογική. Αυτό που θέλει προσοχή απ' το απόγευμα είναι οι λογομαχίες και οι κριτικές, γιατί αναμένεται να υπάρξει αυξημένος εκνευρισμός.

Σκορπιός

Κάποιες καλές επαφές γίνονται χτες και σήμερα με τη θετική όψη Ήλιου-Πλούτωνα, ίσως προχωράτε σε συμφωνίες, ενώ είναι μια όψη που αυξάνει επίσης την δημιουργικότητα και τον ερωτισμό. Δυναμώνει τους αισθηματικούς δεσμούς. Ωστόσο απ' το απόγευμα θα χρειαστεί προσοχή σε κάποιες εντάσεις κι εγωισμούς, αλλά και σε άγχη οικονομικά.

Τοξότης

Θετική για τα οικονομικά σας αλλά και για ζητήματα σπιτιού είναι η αρμονική όψη Ήλιου-Πλούτωνα που λειτουργεί χτες και σήμερα, η οποία ενισχύει τα έσοδα και την ψυχολογία σας. Ωστόσο απ' το απόγευμα θα χρειαστεί προσοχή στον εκνευρισμό, γιατί το τετράγωνο Σελήνης-Άρη δημιουργεί κλίμα πολεμικό, ενώ μπορεί να προκαλείτε με την συμπεριφορά σας.

Αιγόκερως

Ενισχύει τις δυνάμεις σας χτες και σήμερα η θετική όψη Ήλιου-Πλούτωνα, η οποία προσφέρει αίσθημα αναγέννησης, ενώ επίσης μπορεί να γίνονται κάποιες καλές επαφές, γνωριμίες και συμφωνίες. Απ' το απόγευμα και μετά αναμένεται να γίνει εύφλεκτο το κλίμα, με λογομαχίες, παρασκήνια και ανταγωνισμούς – ίσως προκαλείτε χωρίς να το καταλαβαίνετε.

Υδροχόος

Καλά πάνε τα έσοδα χτες και σήμερα με τη θετική όψη Ήλιου-Πλούτωνα, ενώ μπορεί να καρποφορούν ορισμένοι παλιοί σας κόποι. Ευνοεί αγορές, πωλήσεις, συμφωνίες. Απ' το απόγευμα και μετά θα πρέπει να προσέξετε τις εντάσεις με φίλους, γνωστούς, μέσα σε ομάδες, παρέες, συλλόγους, κόμματα, γιατί θα αυξηθεί ο εκνευρισμός και η ανταγωνιστική διάθεση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being