Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Ήττα για τον Παναιτωλικό στα Γιάννενα-Απομακρύνεται το όνειρο της Ευρώπης

Σουπερλίγκ: Ήττα για τον Παναιτωλικό στα...

Ο ΠΑΣ επιβλήθηκε με 2-0 των Αγρινιωτών και τους έπιασε στην βαθμολογία

Ο εξαιρετικός ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε Παναιτωλικό (2-0) και Κυριακίδη (που… κατέβασε ξανά ρολά) και πιάνοντας τους Αγρινιώτες στην 7η θέση, έβαλε και αυτός στην άκρη του μυαλού του τα πλέι οφ!

Δεύτερη διαδοχική νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα (μετά από την εκτός έδρας επί του Πανθρακικού) και πρώτη εντός έδρας μετά από δύο μήνες (η τελευταία ήταν στις 2 Ιανουαρίου απέναντι στη Βέροια), κόντρα στον Παναιτωλικό, στην αναμέτρηση, με την οποία άνοιξε η "αυλαία" της 25ης αγωνιστικής.

Τα γκολ της νίκης για τους Ηπειρώτες πέτυχαν οι Λίλα και Ακόστα, αμφότεροι με κεφαλιά. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν φανερά ανώτερος του Παναιτωλικού και θα μπορούσε να είχε φθάσει νωρίτερα στο γκολ, ή να είχε μεγαλύτερη ακόμη νίκη, εάν δεν έπεφτε επάνω στον εξαιρετικό γκολκίπερ του Παναιτωλικού, Δημήτρη Κυριακίδη.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Παναιτωλικού, μετά από σχεδόν ένα μήνα και την εκτός έδρας από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Πλέον το όνειρο της εισόδου στα play-offs για την ομάδα του Αγρινίου δυσκολεύει αρκετά.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ναδάλες (93' Καρανίκας), Στρούνα, Τσουκαλάς, Λίλα, Ακόστα, Ίλιτς (90' Ηλιάδης), Μανιάς (82' Γιάκος)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Μάρκος Πάουλο (80' Χαντάκιας), Κέβιν (87' Κλέζιο), Βασιλούδης (79' Οσμάρ Φερέιρα), Μάκος, Κάπελ, Ουάρντα, Μουνιός, Μαρκόβσκι

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Oι Δέλλας, Ζαγοράκης και Χαριστέας υποψήφιοι για την "χρυσή ενδεκάδα" του EURO

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports