Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι 5 Πατρινοί σύλλογοι σοκολατοριχτών κόβουν την Σοκολατόπιτα τους το Σάββατο - Χαμός από σοκολάτες το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη

Οι 5 Πατρινοί σύλλογοι σοκολατοριχτών κό...
Μαρτάτος Tάκης

Εμφανίστηκε ο Περικλής Δημητρόπουλος και ομάδα σοκολατοριχτών διαφημίζοντας το έθιμο του Πατρινού καρναβαλιού

Αυτό το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016, στις 13.45 το μεσημέρι θα γίνει η κοπή της ετήσιας Σοκολατοκαρναβαλόπιτας από τους συλλόγους σοκολατοριχτών της Πάτρας, στην αίθουσα του «Συνεδριακού Κέντρου Αγοράς Αργύρη», Αγίου Ανδρέου 14, (ισόγειο), μεταξύ Αράτου και Ζαΐμη.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η Φιλαρμονική του Μουσικού Σχολείου Πάτρας υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού κ. Γεωργίου Μπουρδόπουλου.

Την εκδήλωση όπου φυσικά κυρίαρχο ρόλο θα έχουν οι σοκολάτες, διοργανώνουν ο Σύλλογος Σοκολατοριχτών Πάτρας, ‘‘Σοκολατορίχτες’’, το Club Σοκολατοπόλεμος Πατρινού Καρναβαλιού «Σοκολατομαχίες», η Ένωση Πατρινών σοκολατοριχτών «Σοκολατοδρομίες», ο Όμιλος Σοκολατομαχητών Πατρινού Καρναβαλιού «Σοκολατομανίες» και ο Σύλλογος Σοκολατοπαικτών Πατρινού Καρναβαλιού «Σοκολατοπαίκτες».

*Στο μεταξύ ο Περικλής Δημητρόπουλος πρόεδρος στις "Σοκολατομαχίες" μαζί με αντιπροσωπεία σοκολατοριχτών το πρωί της φετινής Τσικνοπέμπτης 3 Μαρτίου 2016, εμφανίστηκαν όπως καθιερωμένα κάνουν κάθε χρόνο, στο κλείσιμο της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη στο κανάλι του ΑΝΤ1 και προκάλεσαν έναν ευχάριστο χαμό "εκσφενδονίζοντας" σοκολάτες προς όλους.

Παράλληλα διαφήμισαν τον θεσμό του Πατρινού καρναβαλιού, είπαν πως φέτος και οι πέντε σύλλογοι σοκολατοριχτών αναμένεται να ρίξουν πάνω από 60.000 σοκολάτες στην μεγάλη παρέλαση της τελευταίας Κυριακής της αποκριάς 13 Μαρτίου 2016, κάλεσαν τον κόσμο να έρθει να ζήσει από κοντά το μοναδικό κέφι και ατμόσφαιρα του Πατρινού καρναβαλιού ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης κατενθουσιασμένος δεσμεύτηκε στον "αέρα" πως θα έρθει σίγουρα το τελευταίο σαββατοκύριακο της αποκριάς στην Πάτρα!

Η φωτ. είναι του Παναγιώτη Μουλίνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight