Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το πρώτο Μπουρμπούλι του Πατρινού Καρναβαλιού 2016 θύμισε παλιές εποχές-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

 Το πρώτο Μπουρμπούλι του Πατρινού Καρνα...

Επόμενο ραντεβού την Τετάρτη 9 Μαρτίου

Το πρώτο Μπουρμπούλι του Πατρινού Καρναβαλιού 2016 που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» είναι ήδη μια ευτυχής πραγματικότητα.

Τελικά η παλιά αίγλη και παράδοση, των μπουρμπουλιών στον πυρήνα της όχι μόνο έχει διατηρηθεί αλλά είναι έτοιμη να βγει στην επιφάνεια, όταν βρει τις κατάλληλες συνθήκες .

Απόδειξη το πρώτο μπουρμπούλι στο Royal Theater το οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Πάνω από 350 Ντόμινο και καβαλιέροι, κράτησαν την πίστα απίστευτα ζωντανή, μέχρι τις 2 το πρωί που σταμάτησε η ορχήστρα και συνέχιζαν να παραμένουν τουλάχιστον για μισή ώρα.

Ατμόσφαιρα καταπληκτική, με χαμηλούς φωτισμούς υψηλής αισθητικής και κεριά, εξαιρετικές εμφανίσεις, νεαρός κόσμος και το κέφι στο ζενίθ. Ήταν ένα μπουρμπούλι, που θύμισε σε όλους άλλες εποχές και παλιές δόξες των μπουρμπουλιών.

Βεβαίως σε αυτό βοήθησε εκτός της εξαιρετικής μπάντας, η οποία ήταν συνεχώς σε καρναβαλικούς ρυθμούς, ο ίδιος χώρος με τις καμάρες, τις διπλές σκάλες, το εσωτερικό μπαλκόνι και τα επίπεδα στο ισόγειο, που παραπέμπει σαφώς, στην αισθητική του χώρου που γεννήθηκαν τα μπουρμπούλια, του Δημοτικού Θεάτρου «Απόλλων».

Πάμε λοιπόν ολοταχώς για το επόμενο Μπουρμπούλι την Τετάρτη 9 Μαρτίου με ακόμη πιο ανεβασμένη την Καρναβαλική μας διάθεση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight