Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο Αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Σουπερλίγκ: Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια...

Η ένωση επιβλήθηκε με 1-0 των πρασίνων στο ΟΑΚΑ

Ο άνθρωπος των ντέρμπι λύτρωσε πάλι την ΑΕΚ! Με μια εκτέλεση φάουλ που θα ζήλευε και ο Κριστιάνο, ο Ρόναλντ Βάργκας λύγισε τον ανώτερο Παναθηναϊκό (1-0) και χάρισε μια ακόμη μεγάλη νίκη στην «Ένωση»!

Στην βραδιά των κινηματογραφικών όσκαρ, ο Ρόναλντ Βάργκας κέρδισε σίγουρα το δικό του αγαλματάκι. Από τα δικά του πόδια η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και η ΑΕΚ με το γνωστό της σκορ (1-0) έπαιρνε το τρίτο κατά σειρά ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Σε όλους έκοψε …απόδειξη o προικισμένος χαφ από τη Βενεζουέλα. Κανέναν δεν άφησε παραπονεμένο. Μετά τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, ήταν η σειρά του Παναθηναϊκού. Ίδιο σκορ, ίδιος πρωταγωνιστής!

Μπορεί να μην ήταν το ίδιο καλή, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά στη μοναδική ευκαιρία που της δόθηκε η ΑΕΚ δεν είπε όχι.

Ο Πογέτ παραμένει αήττητος σε όλα τα μεγάλα ματς της χρονιάς, αφού στη μοναδική ήττα της ΑΕΚ (στο Καραϊσκάκη) δεν καθόταν αυτός στον πάγκο!

Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός, που για αρκετή ώρα ήταν (στα σημεία) καλύτερος από την «Ένωση» έχασε ένα ακόμη παιχνίδι.

Και σε αντίθεση με την ΑΕΚ, φέτος δεν κατάφερε να κερδίσει κανέναν από τους μεγάλους, αν και του μένει μια ακόμη ευκαιρία, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Όπως εξελίχθηκε αυτός ο κακός και σκληρός αγώνας, θα κρινόταν από μια τέτοια φάση. Από ένα στημένο χτύπημα. Έστω κι αν χρειάστηκε δυο φορές στον Βάργκας να σουτάρει το φάουλ και να νικήσει τον Μπαρόχα.

Ας όψεται η επιπολαιότητα του Βλαχοδήμου να κάνει χέρι στο πρώτο φάουλ και να μεταφέρει την μπάλα… έξω από την περιοχή της ομάδας του. Τα λάθη πληρώνονται και οι «πράσινοι» το κατάλαβαν καλά…

Γκολ: Βάργκας (77’)

ΑΕΚ: Μπαρόχα, Μπακάκης, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιοχάνσον (75’ Τζανετόπουλος), Βάργκας, Μπαρμπόσα, Πέκχαρτ (64’ Τζεμπούρ), Πλατέλλας (64 Αραβίδης)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μέστο, Τελάντερ, Μολέντο, Πράνιτς, Ζέκα, Εσιέν (75’ Κουτρουμπής), Αμπέντ (82’ Μαμούτε), Βλαχοδήμος, Καλτσάς (67 Βιγιαφάνες), Μπεργκ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Ο ΠΑΣ "βύθισε τον Πανθρακικό-Μόνο με θαύμα θα σωθούν οι "κροκόδειλοι"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports