Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνελήφθη παιδόφιλος Δημοτικός Αστυνομικός

Συνελήφθη παιδόφιλος Δημοτικός Αστυνομικός

Μετά από καταγγελία μητέρας μιας 13χρονης

Στη σύλληψη ενός 40χρονου δημοτικού αστυνομικού προέβησαν οι αστυνομικές αρχές, καθώς μετά από έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διαπιστώθηκε ότι διατηρούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας αλλά κι ότι πλησίαζε ανηλίκους με σκοπό να ασελγήσει σε βάρος τους.

Οι αρχές έφτασαν στη σύλληψη του 40χρονου, μετά από καταγγελία της μητέρας μιας 13χρονης, που διαπίστωσε ότι ο δημοτικός αστυνομικός αντάλλασσε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου με το ανήλικο παιδί, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Ο παιδόφιλος ζητούσε από την ανήλικη να του στέλνει γυμνές της φωτογραφίες, τις οποίες μάλιστα έστελνε σε δίκτυο άλλων παιδόφιλων.

Μετά τα στοιχεία που εντόπισε η Δίωξη, αστυνομικό κλιμάκιο μετέβη στο σπίτι του και παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, διεξήγαγε νομότυπη έρευνα στα ψηφιακά μέσα, που κατείχε και διαχειριζόταν.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- ένας (1) φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής,
- ένα (1) κινητό τηλέφωνο με δύο (2) κάρτες SIM και μία (1) εσωτερική κάρτα αποθήκευσης τύπου MicroSD.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά μέσα θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για την περαιτέρω εργαστηριακή τους διερεύνηση.

Ο 40χρονος, με τη δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Τέθηκε επίσης σε διαθεσιμότητα από την υπηρεσία του.

 

ΠΗΓΗ: tvxs.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις