Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δράσεις κατά των ναρκωτικών στη Λεύκα

Πάτρα: Δράσεις κατά των ναρκωτικών στη Λεύκα

Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου

Ο Σύλλογός Εκπολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Εργατικών Κατοικιών Λεύκας Πατρών, το ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ Αχαΐας, το ΔΘΥ ‘’ΓΕΦΥΡΑ’’ ΟΚΑΝΑ, το ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ, και το ΔΙΚΤΥΟ ΔΡΑΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ξεκινούν έναν αγώνα ενάντια στο πρόβλημα που αγγίζει οικογένειες και τελικά, όπως υποστηρίζουν "τείνει να γίνεται ο καταστροφέας της κοινωνίας": τα ναρκωτικά και οι ψυχοτρόπες ουσίες.

Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση: "Μάστιγες στις οποίες γονείς, σχολείο, μαθητές και τοπικοί φορείς, πρέπει να ενωθούν και να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα «ότι η κοινωνία επαγρυπνά και ότι το εμπόριο των ναρκωτικών δεν μπορεί να γίνει ανεκτό».

Ο Σύλλογός μας καλεί την Γειτονιά μας, την Περιοχή μας, τις γύρω Περιοχές (Ιτιές, Παραλία, Ζαρουχλέικα, Οβρυά) αλλά και Φορείς της Πόλης μας, να ενωθούμε όλοι μαζί στην αλυσίδα της προσπάθειας και να σταθούμε απέναντι στον ύπουλο και θανατηφόρο εχθρό της νεολαίας.

Η προσπάθεια της κοινωνίας μας σε όλο αυτό το εγχείρημα, είναι να προσπαθήσουμε να κάνουμε πράξη τον όρο, την σημασία της Πρόληψης, όπου ουσιαστικά είναι μια πρόταση ενός άλλου τρόπου ζωής, με ενδιαφέροντα, αξίες, στόχους, συλλογικότητα, μαχητικότητα και αξιοπρέπεια.

Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου και από ώρες 10:00 έως 13:00 στην Πλατεία της Λεύκας θα τοποθετηθεί περίπτερο ενημέρωσης του ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ. Είναι η αρχή μιας σειράς δράσεων, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί σύντομα από τις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις