Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Καταφθάνουν στην καρναβαλική Πάτρα Θώδη, Τέρης Χρυσός, Μπέσυ Αργυράκη και Πασχάλης

Καταφθάνουν στην καρναβαλική Πάτρα Θώδη,...

Όλοι στο Disco Room της οδού Αγ. Ανδρέου

Πολλές εκπλήξεις επιφυλάσσει το Disco room για τις δύο τελευταίες εβδομάδες της αποκριάς.

Όπως είδαμε το βράδυ της Τσικνοπέμπτης 3 Μαρτίου 2016 θα φέρει στην Πάτρα την τραγουδίστρια λαικοδημοτικών ασμάτων, με καταγωγή από την Καρδίτσα, Έφη Θώδη, η οποία αναμένεται να ξεσηκώσει τον κόσμο. Όλοι θυμόμαστε εξάλλου προ ολίγων ετών την ανοικτή συναυλία που είχε δώσει στην πλατεία Γεωργίου!

Η Έφη Θώδη εκτός από τις επιτυχίες της όπως τα κομμάτια "Γλύκα Γλύκα" και "Είσαι νινί", θα πει και ξένα κομμάτια που τραγούδησε με το γνωστό της μπρίο και «ανατρεπτική» της προφορά όπως το επιτυχημένο ποπ τραγούδι Can't Take My Eyes off You -I Love You Babe και το A Far L' amore Comincia Tu της Ραφαέλα Καρά!

Ακόμα το Disco Room θα φιλοξενήσει τον διαχρονικό και αγέραστο Πασχάλη με σύνθημα της χορευτικής βραδιάς το «Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο» που είναι και ο τίτλος ενός από τα πιο αγαπημένα τραγούδια που έχει πει ο Πασχάλης. Το live του Πασχάλη που φροντίζει να μην λείπει από την καρναβαλική Πάτρα προγραμματίζεται για τις 4 Μαρτίου ενώ την Πέμπτη 10 Μαρτίου στο ίδιο μαγαζί θα γίνει ένα αφιέρωμα στα παιδιά των λουλουδιών, όπως τιτλοφορείται η μουσική βραδιά και στα ποπ είδωλα της εποχής των ‘70ς Τέρη Χρυσό των επιτυχιών «Ήταν μία οπτασία» και «Τάκα τάκα τα» και Μπέσυ Αργυράκη του «Μία θάλασσα γαλάζια» που έχει εξελιχθεί όλα αυτά τα χρόνια σε ύμνο του Πατρινού καρναβαλιού κι άλλων κομματιών όπως το «Μάθημα σολφέζ», «Κορμί κι αλάτι», κ.α.

*Ακόμα σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, γίνονται συζητήσεις μήπως έρθει για μία μοναδική live βραδιά στο Disco Room της Πάτρας και ο Δημήτρης Κόκκοτας.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Η φωτ. είναι από το σάιτ gossip-tv.gr.

Η φωτ. είναι από το σάιτ gossip-tv.gr.

Η φωτ. είναι από το σάιτ gossip-tv.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life