Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τόνια Σωτηροπούλου: Το κορίτσι του James Bond «βγήκε» από τα ρούχα του-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Τόνια Σωτηροπούλου: Το κορίτσι του James...

Τι δήλωσε σε συνέντευξή της

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι για αρκετούς μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες και σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη.

Μάλιστα έκανε γυμνή φωτογράφηση για το περιοδικό Down Town και έδωσε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, καθώς μίλησε για τη σχέση της με τον Αλέξη Γεωργούλη αλλά και για τη γνωριμία της με τον James Bond, Ντάνιελ Κρεγκ.

«Δεν πήγα στην Αγγλία στα 20 μου έχοντας ένα American dream ή για να γίνω η νέα Jennifer Aniston. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να περπατώ σε κόκκινα χαλιά ή να με ξέρουν στο Hollywood. Πήγα να κάνω αγγλικό, αμερικανικό και ευρωπαϊκό κινηματογράφο, να συνεργαστώ με σκηνοθέτες που είχα ψώνιο να γνωρίσω, να γίνω αναγνωρίσιμη από τη δουλειά μου και να βγάλω λεφτά».

Για τον Ντάνιελ Γκρεγκ ανέφερε: «Είναι γλυκύτατος άνθρωπος και του χρωστάω πολλά. Για μένα ο Daniel Craig είναι ο καλύτερος James Bond που έχει υπάρξει ποτέ, γιατί συνδυάζει τον υπερήρωα και τον άνθρωπο. Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε το γεγονός ότι έκανε τις περισσότερες ταινίες Βond. Είναι πολύ γλυκός και καλός άνθρωπος, με εκπληκτικό χιούμορ. Του χρωστάω πολλά γιατί με βοήθησε, δέσανε οι χημείες μας και σίγουρα θα μου λείψει ως James Bond».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight