Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το Καραμανδάνειο έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Το Καραμανδάνειο  έκοψε την Πρωτο...

Ταυτόχρονα έγινε και η κοπή πίτας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Άγιος Στυλιανός»

Σε κλίμα πρωτοφανούς προσέλευσης και μεγάλης συγκίνησης έγινε την Δευτέρα 15/2/16 και ώρα 1 μ.μ., η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Καραμανδανείου Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών.

Για πρώτη φορά μάλιστα έγινε ταυτόχρονα και η κοπή πίτας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών του Καραμανδανείου «Άγιος Στυλιανός», που είναι ο μοναδικός στην χώρα μας Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών ο οποίος ιδρύθηκε από γιατρούς και εργαζόμενους  Δημόσιου Νοσοκομείου και εν συνεχεία εμπλουτίστηκε και από φίλους του Καραμανδανείου.

Η κ. Γατοπούλου Κατερίνα, υπό την ιδιότητα της εκτελούσης χρέη Διοικήτριας στο Καραμανδάνειο, ως Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας, συντόνισε ως οικοδέσποινα την όλη γιορτινή διαδικασία, η οποία περιελάμβανε και ιδιαίτερες βραβεύσεις δωρητών του Καραμανδανείου Νοσοκομείου κατά την χρονιά που πέρασε.

Παρέστησαν ο Δήμαρχος Πατρέων και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Καραμανδανείου κ. Κώστας Πελετίδης, ο Βουλευτής Αχαϊας κ. Κώστας Σπαρτινός, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και μέλος του Δ.Σ. του Καραμανδανείου κ. Άννα Μαστοράκου, ο Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Ιατρών Αχαϊας κ. Τάσος Γιακουμής, η Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πατρών κ. Σταυρούλα Νικολάου-Παναγοπούλου, η Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Παράρτημα Πατρών κ. Μόνικα Σολωμού, η Πρόεδρος της Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών – Παράρτημα Πατρών κ. Λέττα Βέργη, με σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Παναθηναϊκής.

Επίσης ο Διοικητής Πυροσβεστικής κ. Ρουμελιώτης, ο πρώην Βουλευτής, πρ. Νομάρχης και πρώην Πρόεδρος του ΠΕΣΥΠ κ. Δημήτριος Κατσικόπουλος, ο Διευθυντής του Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Πρόεδρος του ΚΟΙΣΠΕ κ. Στέφανος Κούλης, ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Πατρών κ. Βόμβας και ο πρ. Πρόεδρος κ. Κολύβρας, η Πρόεδρος του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Πατρών κ. Ελένη Γκέκα-Τριανταφυλλοπούλου, η Διευθύντρια Σπουδών του ΙΕΚ Βέργη κ. Λιλίκα Βέργη-Καφετζή, η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων κ. Κατερίνα Πολυκρέτη, ο λογοτέχνης και η κυρία Σταύρου Ιντζεγιάννη, ο κ. Καρακίτσος, καθηγητές και αντιπροσωπεία φοιτητών του ΑΤΕΙ Πάτρας,συμπολίτες Εθελοντές Αιμοδότες και πολλοί άλλοι.

Από πλευράς Δ.Σ. Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών του Καραμανδανείου παρέστησαν ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Πετρόπουλος, ο Αντιπρόεδρος κ. Λευτέρης Πολυκρέτης, η γραμματέας κ. Μαρίνα Αλεξοπούλου – η οποία επίσης είναι και η αιρετή εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. του Καραμανδανείου –ο Ταμίας κ. Γιώργος Γραμματίκας και το μέλος  κ. Κώστας Συνοδινός.

Από πλευράς Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών παρέστησαν ο Αντιπρόεδρος κ. Αθανάσιος Θεοδωρόπουλος και ο εκπρόσωπος Τύπου κ. Ανδρέας Αδαμόπουλος. Τις  πίτες ευλόγησε ο Πανοσολογιώτατος Αρχιμανδρίτης πατήρ Θεόκλητος Παντελίδης, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου.

"Στον χώρο εκδηλώσεων, κατάμεστο από γιατρούς κ εργαζόμενους του Καραμανδανείου, χαιρετισμούς έβγαλαν ο Δήμαρχος κ. Πελετίδης, η κ. Κατερίνα Γατοπούλου ως Διοικήτρια α/α, η οποία αναφέρθηκε αφενός σε στατιστικά στοιχεία του Καραμανδανείου (6.802 παιδιά νοσηλεύτηκαν, 60.000 παιδιά εξετάσθηκαν στα ΕΙ και 2.000 παιδιά χειρουργήθηκαν κατά το 2015!), αφετέρου στα πεπραγμένα της κατά την χρονιά που πέρασε, δίνοντας έμφαση σε τεχνικά και επισκευαστικά έργα και υλοποιήσεις χρονίων αιτημάτων εργαζομένων, αγορά ιατρικών εργαλείων για λαπαροσκοπικές και ΩΡΛ επεμβάσεις, υλικών χειρουργείου και Ε.Ι. κλπ,αγορά νέων εξαρτημάτων του αξονικού καθώς και την νομιμοποίηση του μέχρι πρότινος αυθαιρέτου επί δεκαετίες κτιρίου του Καραμανδανείου.

Εν συνεχεία χαιρέτισαν ο Βουλευτής κ. Κώστας Σπαρτινός, η κ.Άννα Μαστοράκου, ο κ. Χρήστος Πετρόπουλος ως Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών, η κ. Σταυρούλα Νικολάου, ο κ. Θεοδωρόπουλος ως εκπρόσωπος της ΠΟΣΕΑ, η κ. Άννα Σπηλιωτακάρα, η κ. Μόνικα Σολωμού,  ο κ. Ρουμελιώτης.

Μέσα σε ένα ιδιαίτερο κλίμα συγκίνησης και αλληλεγγύης, η κ. Γατοπούλου  εκπροσωπώντας το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο βράβευσε τους εξής δωρητές του Παιδιατρικού Νοσοκομείου κατά το 2015: τον κ. Γεώργιο και Διονύσιο Αντωνόπουλο (ΜΑΧΡΩ Α.Ε.), την κ. Λέττα Βέργη Πρόεδρο της Παναθηναϊκής-παράρτημα Πάτρας, την κ. Λιλίκα Βέργη Διευθύντρια Σπουδών του ΙΕΚ ‘’Βέργη’’, την κ. Λένα Καλεντζιώτη Πολιτικό Μηχανικό πρώην Αντιδήμαρχο, την οικογένεια Κωνσταντίνου Μόραγλη, την κ. Μαρία Σπετσιέρη, την κ. Ελένη Γκέκα-Τριανταφυλλοπούλου ως Πρόεδρο του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Πατρών, τον κ. Γεώργιο Τσάμη.

Επίσης την κ. Natasha Vrecossi ως Πρόεδρο του «Παιδικού Τραύματος», την εταιρεία «ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ», την εταιρεία “AT HOME”, τον κ. Ηλία Παπαντωνόπουλο της εταιρείας «ΜΑΓΕΙΡΑΣ», τον κ. Ζαχαρία Χρήστου καθηγητή και τους φοιτητές του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΑΤΕΙ Πάτρας και έκανε ιδιαίτερη μνεία στην διαχρονική προσφορά του Ροταριανού Ομίλου Πατρών στο Καραμανδάνειο και στην επίσης διαχρονική αλληλεγγύη του παραρτήματος Πάτρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Εκφράζοντας συναισθήματα γιατρών και εργαζομένων του Νοσοκομείου, η κ.Γατοπούλου βράβευσε τον Ιατρό Γιάννη Χασαπόπουλο, Διευθυντή Αναισθησιολόγο στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, ως ιδρυτή και πρωτεργάτη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Άγιος Στυλιανός» Καραμανδανείου, καθώς και τον συνταξιοδοτηθέντα Ιατρό κ. Γεώργιο Σδούγγο, Διευθυντή Ορθοπεδικό.

Με ιδιαίτερη χαρά επίσης η Διοίκηση και Διεύθυνση του Καραμανδανείου Νοσοκομείου βράβευσε τα παιδιά των εργαζομένων που εισήλθαν, την χρονιά που πέρασε, σε Πανεπιστήμια και ΑΤΕΙ, δίνοντάς τους ένα συγχαρητήριο έπαινο και ένα συμβολικό δώρο, στικάκι για υπολογιστή.

Τις δύο πίτες και τα προσφερθέντα τεμάχια γλυκισμάτων έφτιαξαν οι σπουδαστές της Σχολής ΟΑΕΔ που κάνουν την πρακτική τους άσκηση στο Καραμανδάνειο υπό την επίβλεψη της Καθηγήτριάς τους κ. Κατερίνας Νικολακοπούλου και όλων των εργαζομένων στην κουζίνα του Καραμανδανείου.

Στο φλουρί της πίτας του Καραμανδανείου η κ. Γατοπούλου αντιστοίχισε τρεις μέρες άδεια, στο δε φλουρί της πίτας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών δύο βιβλία του κ. Λευτέρη Πολυκρέτη.

Η όλη γιορτινή διαδικασία έκλεισε μέσα σε ένα πολύ θερμό κλίμα ανταλλαγών ευχών αλλά και συγχαρητηρίων από τους φίλους και τους δωρητές του Καραμανδανείου προς την Διοίκηση και το προσωπικό του μοναδικού Παιδιατρικού Νοσοκομείου της περιοχής μας."

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Καραμανδανείου και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Ο Άγιος Στυλιανός»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις