Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Την απομάκρυνση του υπαλλήλου σεκιούριτι ζήτησε η «ΣΤΑΣΥ» μετά το περιστατικό με Αφρικανό - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Την απομάκρυνση του υπαλλήλου σεκιούριτι...

Το βίντεο έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις

Αίσθηση έχει προκαλέσει βίντεο που τράβηξε μια επιβάτης μέσα σε άδειο συρμό του ΗΣΑΠ στον σταθμό της Κηφισιάς και στο οποίο υπάλληλος σεκιούριτι εμφανίζεται να απαιτεί από αφρικανό να μεταφέρει τη βαλίτσα του στο τελευταίο βαγόνι με την αιτιολογία ότι είναι μεγάλη σε μέγεθος και εμποδίζει.

Ο μετανάστης αρνήθηκε να αποχωρήσει λέγοντας πως το βαγόνι είναι άδειο με αποτέλεσμα ο υπάλληλος να επιμείνει σε έντονο ύφος, σπρώχνοντας την αποσκευή του. Ακούγεται μάλιστα να λέει

«Βγάλ΄το, έλα τελείωνε βγάλ' το να φύγουμε. Εγώ κάνω κουμάντο εδώ», ενώ ταυτόχρονα επιχειρεί ο ίδιος να πετάξει έξω από το βαγόνι την βαλίτσα του Αφρικανού μετανάστη, επικαλούμενος μάλιστα κανονισμό σύμφωνα με τον οποίο τα μεγάλα αντικείμενα πρέπει να μπαίνουν στο τελευταίο βαγόνι.

Τελικά, η επιβάτης που τραβούσε το βίντεο παρενέβη, λέγοντας πως η αποσκευή είναι δική της και καλώντας τον αν θέλει να καλέσει την αστυνομία.

Το βίντεο έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, με την διοίκηση της «ΣΤΑΣΥ» να καταδικάζει τη συμπεριφορά του υπαλλήλου χαρακτηρίζοντας την «απαράδεκτη» ενώ ζητά την άμεση απομάκρυνσή του από το δίκτυο της εταιρείας.

Οπως αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή της «η διοίκηση της "ΣΤΑΣΥ" καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό και απερίφραστο τρόπο την απαράδεκτη συμπεριφορά του υπαλλήλου φύλαξης (security), της εταιρείας JCB με την οποία συνεργαζόμαστε, κατά αλλοδαπού επιβάτη, το βράδυ της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου, στο σταθμό "Κηφισιά" της γραμμής 1 του δικτύου μας».

Παράλληλα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση ζήτησε την άμεση απομάκρυνση του συγκεκριμένου υπαλλήλου από το δίκτυό της και κινεί, επίσης άμεσα, τη διαδικασία ενεργοποίησης των ρητρών που προβλέπονται στη σύμβαση με την εταιρεία security JCB και αφορούν την ενδεχόμενη πρόκληση ζημίας των «Σταθερών Συγκοινωνιών» εξαιτίας της αντισυμβατικής συμπεριφοράς της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις