Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 15 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 15 Φεβρουαρίου

Ζώδια

Υδροχόος

Στο ζώδιό σας εισέρχεται ο νοητικός και ανάλαφρος Ερμής, ο οποίος μέχρι τις 5/3 που θα κάτσει θα κάνει πολύ επικοινωνιακή την καθημερινότητά σας, με πολλές επαφές, συζητήσεις, γνωριμίες, βόλτες και μπόλικη κουβεντούλα. Εποχή ξεκινήματος σεμιναρίων και μαθημάτων. Πιθανές συμφωνίες. Επίσης εποχή με αρκετές μετακινήσεις και ταξιδάκια. Αυξημένη νοητική διαύγεια.

Ιχθύες

Το πέρασμα του Ερμή απ' τον τελευταίο σας οίκο μέχρι τις 5/3, δηλώνει ότι είναι ένα διάστημα με κλείσιμο διάφορων θεμάτων, γραφειοκρατικών, σπιτιού/ακινήτων ή άλλων, ενώ μπορεί να υπάρξει και κλείσιμο κύκλων σε σχέσεις και συνεργασίες. Απολογισμοί Μεγαλύτερη ανάγκη απόσυρσης, ενώ η σκέψη σας θα εστιαστεί περισσότερο σε ό,τι πνευματικό και καλλιτεχνικό.

Κριός

Η επικοινωνία γίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα και φιλική μέχρι τις 5/3 με τη διέλευση του Ερμή απ' τον Υδροχόο, και θα μάθετε πολλά καινούργια πράγματα. Ένα διάστημα με τονισμένο τον τομέα τις φιλίας, στο οποίο θα δείτε τις παρέες σας και θα συμμετέχετε σε ομάδες, συλλόγους κόμματα. Αρκετό σερφάρισμα στο ίντερνετ και τα social media.

Ταύρος

Κινητικότητα στον επαγγελματικό χώρο θα φέρει η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, με γνωριμίες, συζητήσεις και συμφωνίες, έως τις 5/3, ένα διάστημα στο οποίο θα επικοινωνήσετε περισσότερο με το κοινό. Καλή εποχή για επαφές με άτομα εξουσίας. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι τυχερό και πιθανόν να πετύχετε και κάποιους στόχους σας.

Δίδυμοι

Την πιθανότητα για ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό θα φέρει η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος επίσης μέχρι τις 5/3 θα δώσει έμφαση και σε θέματα σπουδών – καλή εποχή για μελέτη και εξετάσεις, καθώς θα έχετε ιδιαίτερη νοητική διαύγεια. Επίσης θα φέρει κινητικότητα σε ζητήματα νομικά. Ακόμα, είναι καλή εποχή για συγγραφή, διδασκαλία, στοχασμό.

Καρκίνος

Αλλάζει ζώδιο ο Ερμής και θα σας βάλει σε ιδιαίτερα διερευνητική φάση μέχρι τις 5/3, ένα διάστημα με ψυχανάλυση και ψάξιμο γενικά – θα σκεφτείτε βαθύτερα και θα ανακαλύψετε πράγματα. Επίσης στο διάστημα αυτό θα ασχοληθείτε με την τακτοποίηση οικονομικών ζητημάτων, επενδύσεων, εφορίας, συντάξεων, κληρονομικών, διατροφής συζύγου, δανείων, κλπ.

Λέων

Ξεκινά μια κοινωνική εποχή με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο, ο οποίος μέχρι τις 5/3 θα φέρει αρκετές νέες γνωριμίες στη ζωή σας, πολλές συναντήσεις, σε ανάλαφρο και φιλικό κλίμα. Πιθανές και νέες συνεργασίες στο διάστημα αυτό. Η σκέψη σας βρίσκεται στους άλλους. Το Σαββατοκύριακο αυτό έχει κάποιες επιτυχίες, επαγγελματικές και οικονομικές.

Παρθένος

Η αλλαγή ζωδίου του Ερμή θα φέρει κινητικότητα στον εργασιακό χώρο έως 5/3, ένα διάστημα με επαφές, συζητήσεις, ιδέες, συμφωνίες. Αυξάνει η παραγωγικότητά σας, τόσο στη δουλειά, όσο και στην καθημερινότητα. Επίσης πιθανές και συναντήσεις με επαγγελματίες υγείας. Ίσως ασχοληθείτε περισσότερο και με ζητήματα κατοικίδιων. Τυχερό το Σαββατοκύριακο.

Ζυγός

Θετική για εσάς θα είναι η διέλευση του Ερμή απ' το φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τις 5/3, γιατί θα δώσει την ευκαιρία για ερωτικές γνωριμίες, φλερτ και ευχάριστες συναντήσεις και εξόδους. Επίσης προσφέρει νοητική διαύγεια και αρκετές δημιουργικές ιδέες. Ευκαιρίες για εκδρομές, σπορ, χόμπι. Καλύτερη επικοινωνία με τα παιδιά.

Σκορπιός

Ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και θα τονίσει τον τομέα του σπιτιού έως τις 5/3, ένα διάστημα με μετακομίσεις, επιδιορθώσεις, συμφωνίες, ή με τακτοποίηση οικογενειακών ζητημάτων ή θεμάτων ακινήτων. Επίσης το σπίτι σας ενδέχεται να γίνει κέντρο διερχομένων, με συγγενείς και γείτονες να περνούν! Περισσότερες σκέψεις για το παρελθόν. Ταξιδάκια στις ρίζες σας.

Τοξότης

Αρκετά επικοινωνιακό το διάστημα μέχρι τις 5/3, με την αλλαγή ζωδίου του Ερμή από τώρα να κάνει πιο ανάλαφρη και ζωηρή τη καθημερινότητά σας, με πολλές συναντήσεις, γνωριμίες και κουβεντούλα. Μαθήματα, σεμινάρια, γράψιμο, διάβασμα, ιδέες – αρκετή νοητική διαύγεια. Εποχή επίσης με πολλές μετακινήσεις και ταξιδάκια. Συναντήσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Αιγόκερως

Φεύγει ο επικοινωνιακός Ερμής απ' το ζώδιό σας, τώρα που περνά στο επόμενο ζώδιο θα τονίσει τον οικονομικό σας τομέα, γι' αυτό μέχρι τις 5/3 θα είναι εποχή οικονομικών συμφωνιών, αγορών, πωλήσεων ή άλλων συναλλαγών, ενώ θα έχετε και ιδέες για έσοδα. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ερωτικό και τυχερό – κάτι καλό γίνεται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being