Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Έρχεται για μία live μουσική εμφάνιση στο Αίγιο ο Στέλιος Διονυσίου

Έρχεται για μία live μουσική εμφάνιση στ...

Στις 27 Φεβρουαρίου 2016, στις 11.30 το βράδυ

Ο σπουδαίος λαϊκός ερμηνευτής Στέλιος Διονυσίου, ο οποίος έχει πραγματικά κληρονομήσει την φωνή του πατέρα του, του αξέχαστου λαικού τραγουδιστή Στράτου Διονυσίου, αναμένεται να έρθει για μία μοναδική live εμφάνιση στο γειτονικό Αίγιο.

Πιο συγκεκριμένα όπως είδαμε, στο filodimos.gr, ο Στέλιος Διονυσίου θα έρθει να τραγουδήσει το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 πλαισιωμένος από το επιτελείο του για μια μοναδική βραδιά γεμάτη επιτυχίες, κέφι και χορό, στον πολυχώρο "Όνειρο" στη Μυρτιά Αιγίου, όπου πριν λίγο καιρό είχε εμφανιστεί η Πέγκυ Ζήνα.

Ο Στέλιος Διονυσίου είναι ένας καλλιτέχνης που προέρχεται από μεγάλη οικογένεια και με όνομα βαρύ σαν ιστορία! Μάλιστα το περασμένο Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016, στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας» στο κανάλι του Alpha που ήταν αφιερωμένη στον Στράτο Διονυσίου, τραγούδησε τόσο ο Στέλιος Διονυσίου όσο και ο μεγαλύτερος αδελφός του Άγγελος Διονυσίου.

Ο Στέλιος Διονυσίου μια από τις πιο γνήσιες αντρικές λαϊκές φωνές, με πολύ χρώμα και αισθαντικότητα, θα έρθει στο Αίγιο έχοντας μαζί του και την ερμηνεύτρια Σουσάνα Τρυφιάτη.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Σπύρος Παγιάτης.

Τηλ. κρατήσεων: 26910-27221 και 6944-246074.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life