Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αφιέρωμα του STAR στα Καλάβρυτα – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αφιέρωμα του STAR στα Καλάβρυτα – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η εκπομπή "Γυρίσματα στην Ελλάδα" βρέθηκε στην περιοχή

Στα Καλάβρυτα ταξίδεψε η εκπομπή του STAR "Γυρίσματα στην Ελλάδα" παρουσιάζοντας με τη βοήθεια της δημοτικής αρχής τις ομορφιές ενός εκ των δημοφιλέστερων χειμερινών προορισμών της χώρας ! Με το χιονοδρομικό της ιστορικής πόλης να σφύζει από ζωή και τους δρόμους γεμάτους χειμερινούς επισκοπές, τα Καλάβρυτα όπως παραδέχεται ο Δήμαρχος αλλά και άλλοι θεσμικοί φορείς που μιλούν στην κάμερα του STAR είναι ένας προορισμός που τα συνδυάζει όλα!

Με το πέρασμα των χρόνων τα Καλάβρυτα “ανεβαίνουν” στις προτιμήσεις των Ελλήνων για τις χειμερινές τους διακοπές. Ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις του σκι αλλά και της φύσης γενικότερα.

Στο νόμο Αχαΐας, λίγες ώρες από την Αθήνα, το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων προσελκύει τους πάντες στις πίστες του αλλά και στα μέρη για εξερεύνηση στο δάσος του Χελμού με τα μοναδικά και πανέμορφα έλατα. Διαθέτει snow park και δύο σαλέ που λειτουργούν ως ζωντανά meeting points από το πρωί ως το βράδυ.

Μέσα από την εκπομπή αναδεικνύεται η δράση του Αγροτικού Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων με κορυφαίο προϊόν την παραδοσιακή βαρελίσια φέτα Καλαβρύτων ΠΟΠ που λειτουργεί για την ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων ως ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες οικονομικής και κοινωνικής ισορροπίας, συμβάλλοντας καθοριστικά στην τόνωση της τοπικής απασχόλησης και την ανάπτυξη της ντόπιας οικονομίας, προσφέροντας ταυτόχρονα στους παραγωγούς - κτηνοτρόφους της περιοχής, πολλαπλή στήριξη.

Η εκπομπή προβάλλεται στο STAR GROUP και  απο τα δορυφορικά του ομίλου STAR international σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Αμερική, Καναδά, που προβάλλουν 24ωρο ελληνικό πρόγραμμα.

Δείτε την εκπομπή:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight