Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ακούστε πρώτοι από το thebest.gr τις «Κακές παρέες» του Ανδρέα Διονυσόπουλου - Νέο τραγούδι για το Πατρινό Καρναβάλι, ακριβώς 50 χρόνια από το ξεκίνημα του Κρυμμένου Θησαυρού!

Ακούστε πρώτοι από το thebest.gr τις «Κα...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Ο Ανδρέας Διονυσόπουλος επιστρέφει μουσικά και καρναβαλικά

«Οι παλιές, οι καλές, οι κακές μας οι παρέες, κάθε χρόνο πιο τρελές, κάθε χρόνο πιο ωραίες» . Eίναι οι στίχοι του ρεφρέν του νέου τραγουδιού ,που έγραψε για το Πατρινό Καρναβάλι ο Ανδρέας Διονυσόπουλος και το οποίο παρουσιάζει  κατ’ αποκλειστικότητα  το thebest.gr Σαν σήμερα, ακριβώς μισό αιώνα πριν, στις 12 Φεβρουαρίου του 1966, διοργανωνόταν στην Πάτρα το «Αποκριάτικο Κυνήγι Θησαυρού» που έμελλε να αποτελέσει το ξεκίνημα του θεσμού του Κρυμμένου Θησαυρού, που έκτοτε οι παρέες της πόλης έχουν αναγάγει σε ραχοκοκαλιά του Πατρινού Καρναβαλιού. Σ’ αυτές τις παρέες αφιερώνει σήμερα, επετειακά, το thebest.gr το τραγούδι του Ανδρέα Διονυσόπουλου «Κακές Παρέες», ένα φρέσκο τραγούδι που «ντύθηκε» με πλάνα από την περυσινή μετάδοση της Μεγάλης Παρέλασης από το thebest.gr και το Ionian TV.

Το thebest.gr συνεργάζεται και φέτος με το μεγάλο περιφερειακό κανάλι, σε ένα Carnival Project που εγκαινιάζεται με αυτή την κατ’ αποκλειστικότητα μετάδοση του τραγουδιού και θα ολοκληρωθεί το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Πατρινού Καρναβαλιού 2016, με τις ζωντανές μεταδόσεις των παρελάσεων.

 

Ο Ανδρέας Διονυσόπουλος , ο ερμηνευτής και δημιουργός του αγαπημένου κομματιού «Καρναβάλι ΟΛΕ» , είκοσι και πλέον χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του, επιστρέφει μουσικά και καρναβαλικά. Η ερμηνεία, η μουσική και οι στίχοι του νέου τραγουδιού είναι δικοί του και το εμπνεύστηκε πριν μερικά χρόνια.

«Αυτό το τραγούδι το έγραψα για τους ανθρώπους, για τις παρέες που έχουν φτιάξει το καρναβάλι, γιατί οι άνθρωποι αυτοί που ασχολούνται μέσα και γύρω από το καρναβάλι είναι η ψυχή του. Χωρίς αυτούς δεν υπάρχει καρναβάλι. Γι΄αυτό αναφέρεται στις παρέες», λέει ο Ανδρέας Διονυσόπουλος στο thebest.gr

Οι στίχοι περιγράφουν το πνεύμα του Καρναβαλιού όπως το βιώνουμε και το πραγματοποιούμε στην Πάτρα αλλά χωρίς άμεση στιχουργική αναφορά στην Πάτρα και το Καρναβάλι.

«Όποιος το ακούσει το τραγούδι από την Πάτρα θα καταλάβει ότι αναφέρεται στο καρναβάλι και ήταν περιττό να το αναφέρω λεκτικά. Μπορεί αυτό το τραγούδι να είναι η αρχή μιας νέας κατάστασης».

Tην ενορχήστρωση και τον προγραμματισμό έχει κάνει ο Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος και τα φωνητικά η Έφη Φτερνιάτη και η Έφη Καπράλου

Παραγωγή:Pan Studios Productions

Μοντάζ: Πάνος Ξενιτόπουλος

Επιμέλεια μοντάζ: Κώστας Μαρσέλης.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ

 

 

 

 

Ο Ανδρέας Διονυσόπουλος πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα ακόμα νέο τραγούδι το «Μόνη σου δεν είσαι ποτέ», ενώ είχε προηγηθεί το «Παράθυρο στο φως»

Πάτρα:Νέο καρναβαλικό τραγούδι μας χαρίζει ο Ανδρέας Διονυσόπουλος μετά το ΟΛΕ!

Περισσότερα για τον Ανδρέα Διονυσόπουλο


https://www.youtube.com/channel/UCpA04An0

https://www.facebook.com/Andreas.Dionysopoulos.Page/?fref=nf

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight