Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα-Αχαΐα: Η Οδύσσεια όσων ρύθμισαν τις οφειλές τους - Το ΤΕΒΕ επιστρέφει τις δόσεις που καταβλήθηκαν μέσω ΕΛΤΑ!

Πάτρα-Αχαΐα: Η Οδύσσεια όσων ρύθμισαν τι...

Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη του thebest.gr, απορρίφθηκαν οι δόσεις που δεν καταβλήθηκαν μέσω πάγιας εντολής

Μεγάλο πρόβλημα έχει  παρουσιαστεί στην καταβολή των 100 δόσεων από την ρύθμιση στο ΤΕΒΕ. Πατρινοί και γενικότερα Αχαιοί επαγγελματίες που κατέθεσαν την δόση τους μέσω των ΕΛΤΑ μέχρι την 1η Φεβρουαρίου είδαν με μεγάλη έκπληξη τις τελευταίες μέρες να τους επιστρέφονται τα λεφτά με την αιτιολογία της απόρριψης από το ΤΕΒΕ.

Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη του thebest.gr, σήμερα στα ΕΛΤΑ επικρατούσε ένα γενικό κλίμα απορίας και αγανάκτησης καθώς αρκετοί επαγγελματίες βρέθηκαν εκεί να πάρουν πίσω τις δόσεις τους.

Το όλο ζήτημα τίθεται αυτήν την στιγμή στο θέμα τις ρύθμισης των οφειλών, καθώς η μη καταβολή μιας δόσης σημαίνει και αυτόματα την παύση ύπαρξη της ρύθμισης.

Η ανησυχία είναι έκδηλη στους επαγγελματίες της Πάτρας που αποφάσισαν να καταβάλουν μέσω ΕΛΤΑ την ρύθμισή τους και όχι μέσω πάγιας εντολής.

Ανεπισήμως το ΤΕΒΕ της Πάτρας τους ενημέρωσε πως το ζήτημα όλο έχει να κάνει με το κεντρικό ταμείο και κάποιο κόλλημα που υπάρχει στην καταβολή μέσω ΕΛΤΑ. Πρέπει, όπως τους ανέφεραν, να αναφέρουν το πρόβλημα απευθείας στα κεντρικά καθώς το παράρτημα της Πάτρας δεν έχει την δικαιοδοσία να το διαχειριστεί.

Είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζεται αυτό το θέμα από την εφαρμογή του προγράμματος καταβολής των 100 δόσεων και όπως μας αναφέρουν χαρακτηριστικά συμπολίτες απλά ακολουθήθηκαν οι οδηγίες που υπάρχουν στις αποδείξεις αλλά και στο site του ΟΑΕΕ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις