Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έπεσε ξύλο μεταξύ μαθητών και Ρομά στο Αιτωλικό

Έπεσε ξύλο μεταξύ μαθητών και Ρομά στο Αιτωλικό

Οι δυο μαθητές μεταφέρθηκαν προληπτικά το νοσοκομείο

Επεισόδιο που είχε σαν αποτέλεσμα την διακομιδή, για προληπτικούς λόγους,  δυο μαθητών από το Αιτωλικό στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου, σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες σε χωριό πλησίον ή μέσα στο προαύλιο του Γυμνασίου Αιτωλικού (το που ακριβώς έγινε το επεισόδιο δεν έδει διευκρινιστεί ακόμη) ένας μαθητής Γυμνασίου διαπληκτίστηκε για άγνωστη αιτία με δυο ρομά.

Σε βοήθεια του μαθητή προσέτρεξε ένας άλλος μαθητής λυκείου και δεν άργησε να επέλθει συμπλοκή που είχε σαν αποτέλεσμα τον ξυλοδαρμό των δυο μαθητών.  Οι δυο μαθητές μεταφέρθηκαν προληπτικά το νοσοκομείο του Μεσολογγίου και δεν έχουν υποστεί κάτι ιδιαίτερο, ενώ έρευνες για τα αίτια του περιστατικού διεξάγει η Αστυνομία, ενώ μηνύσεις μέχρι πριν από λίγη ώρα δεν είχαν κατατεθεί.

agriniopress

Επεισόδιο που είχε σαν αποτέλεσμα την διακομιδή, για προληπτικούς λόγους,  δυο μαθητών από το Αιτωλικό στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου, σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε χωριό πλησίον ή μέσα στο προαύλιο του Γυμνασίου Αιτωλικού (το που ακριβώς έγινε το επεισόδιο δεν έδει διευκρινιστεί ακόμη) ένας μαθητής Γυμνασίου διαπληκτίστηκε για άγνωστη αιτία με δυο ρομά. Σε βοήθεια του μαθητή προσέτρεξε ένας άλλος μαθητής λυκείου και δεν άργησε να επέλθει συμπλοκή που είχε σαν αποτέλεσμα τον ξυλοδαρμό των δυο μαθητών.

Οι δυο μαθητές μεταφέρθηκαν προληπτικά το νοσοκομείο του Μεσολογγίου και δεν έχουν υποστεί κάτι ιδιαίτερο, ενώ έρευνες για τα αίτια του περιστατικού διεξάγει η Αστυνομία, ενώ μηνύσεις μέχρι πριν από λίγη ώρα δεν είχαν κατατεθεί.

- See more at: http://www.agriniopress.gr/%ce%be%cf%8d%ce%bb%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%be%cf%8d-%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%b1%ce%b8%ce%b7%cf%84%cf%8e%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b1%ce%b9%cf%84%cf%89%ce%bb/#sthash.CDiuk69q.dpuf

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις