Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ντέρμπι "αιωνίων" στη Θεσσαλονίκη

Μπάσκετ: Ντέρμπι "αιωνίων" στη...

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη

Συνεχίζεται σήμερα η 16η ημέρα στην Α1 μπάσκετ των ανδρών και όπως είναι λογικό ο αγώνας που ξεχωρίζει είναι το ντέρμπι των «αιώνιων» της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στο γηπεδούχο ΠΑΟΚ και τον Άρη (21:00), ενώ στην Τρίπολη ο Αρκαδικός θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό (17:00).

Η αναμέτρηση στο κλειστό της Πυλαίας έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού με νίκη οι γηπεδούχοι θα πλησιάσουν το στόχο της τετράδας, ενώ επιτυχία των φιλοξενούμενων θα σημάνει την εδραίωσή τους στην πρώτη τετράδα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη συνέχεια.

Οι δύο αντίπαλοι θα τεθούν αντιμέτωποι για 66η φορά επί Basket League και 89η από καταβολής Α1 Εθνικής Κατηγορίας. Από το 1986 και σε 88 αναμετρήσεις ο «Δικέφαλος» μετρά 47 νίκες έναντι 41 των «κίτρινων». Από το 1992, όταν το πρωτάθλημα έγινε επαγγελματικό, σε 65 αγώνες ο ΠΑΟΚ μετρά 39 νίκες έναντι 26 του Άρη.

Τρεις μήνες μετά την πρώτη συνάντηση της ιστορίας τους στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, Αρκαδικός και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν σήμερα στην αρκαδική πρωτεύουσα με ξεκάθαρο φαβορί τους «ερυθρόλευκους». Στο παιχνίδι της 26ης Οκτωβρίου οι πρωταθλητές νίκησαν εύκολα με 89-44, κάτι που αναμένεται να συμβεί κι απόψε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Α1 μπάσκετ: Σταμάτησε το σερί του Απόλλων Carna-Ηττήθηκε στην Ρόδο

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports