Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ευρωλίγκα: Με την πλάτη στον τοίχο ο Παναθηναϊκός

Ευρωλίγκα: Με την πλάτη στον τοίχο ο Παναθηναϊκός

Σήμερα στο ΟΑΚΑ με την Νταρουσάφακα

«Με την πλάτη στον τοίχο» υποδέχεται απόψε στο κλειστό του ΟΑΚΑ την Νταρουσάφακα ο Παναθηναϊκός (21:45), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Top 16 της Euroleague.

Το παιχνίδι είναι κυριολεκτικά «χωρίς αύριο» για την ελληνική ομάδα, που μετρά 3 ήττες σε 4 ματς και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη επί των Τούρκων για να ελπίζει στην πρόκρισή της στα play offs της διοργάνωσης.

Η ψυχολογία των «πρασίνων» μετά τις απανωτές ήττες από Ερυθρό Αστέρα και Ολυμπιακό δεν βρίσκεται στα καλύτερα επίπεδα, υπάρχει γκρίνια και μουρμούρα στον κόσμο, ωστόσο, οι όποιες αποφάσεις για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού σε συνδυασμό με τυχόν αποδεσμεύσεις θα παρθούν μετά τον αγώνα με τη Νταρουσάφακα.

Την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακός και όλη την εβδομάδα ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα, ενώ ο Νίκος Παππάς θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Τζόρτζεβιτς μετά τις ενοχλήσεις που είχε στο πόδι μετά το ματς της περασμένης Δευτέρας.

Εκτός θα μείνει σίγουρα ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, λόγω των ενοχλήσεων που έχει στους κοιλιακούς.
Η ομάδα του Οκτάι Μαχμούτι βρίσκεται στην Αθήνα με αποκλειστικό στόχο τη νίκη, ενώ θα είναι ξεκούραστη, μιας και την προηγούμενη εβδομάδα δεν υπήρχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Τουρκίας λόγω της διεξαγωγής του All Star Game στις 24 Ιανουαρίου.

Στο περιθώριο του αγώνα θα τιμηθεί από την πράσινη ΚΑΕ ο πρώην άσσος της ομάδας, Ιμπραήμ Κουτλουάι. Ο Τούρκος παλαίμαχος γκαρντ αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό από το 2001 μέχρι το 2003 και το 2005, με τον οποίο πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα, την Euroleague το 2004 στη Μπολόνια και το Κύπελλο.

O «Ίμπο» αυτή την περίοδο εκτελεί χρέη general manager στη Νταρουσάφακα και με αφορμή την επίσκεψή του στην Αθήνα θα τιμηθεί από το «τριφύλλι».

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Κάρλος Περούγκα (Ισπανία) και Μίλος Κόλιενσιτς (Μαυροβούνιο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευρωλίγκα: Τρίτη σερί ήττα για τον Ολυμπιακό

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports