Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 29 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 29 Ιανουαρίου

Ζώδια

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα τονίζει τον τομέα που αφορά κυρίως τις σπουδές, θέματα νομικά, διδασκαλίας, συγγραφής, φιλοσοφίας, αλλά και τα ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό και με ξένους – το πρωί ευνοούνται τα παραπάνω. Το βράδυ με τις δύσκολες όψεις της Σελήνης προσέξτε τις παρεξηγήσεις σε ιδεολογικές συζητήσεις, αλλά και κάποια παρασκήνια ή ίντριγκες.

Ιχθύες

Σχετικά πιο “κλειστή” ψυχολογικά μέρα για το ζώδιό σας, στην οποία θα ψαχτείτε περισσότερο – ευνοείται η ψυχανάλυση και η έρευνα. Ωστόσο μπορεί να δημιουργηθούν ορισμένες κρίσεις, ψυχολογικές ή σε φιλικές κι ερωτικές σχέσεις το βράδυ με τις δύσκολες όψεις που θα σχηματιστούν. Ενασχόληση με οικονομικά ζητήματα, όπως δάνεια, φορολογικά, επενδύσεις κλπ

Κριός

Κοινωνική η σημερινή μέρα και θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε τον σύντροφο, συνεργάτες ή καλούς φίλους. Το βράδυ που η Σελήνη θα σχηματίσει δύσκολες όψεις, θα χρειαστεί προσοχή σε προβλήματα επικοινωνίας, σε παρεξηγήσεις, ίντριγκες, εμμονές. Φροντίστε να μην πείτε κάποια πράγματα που θα λειτουργήσουν αυτοκαταστροφικά σε σχέσεις κι επαγγελματικά.

Ταύρος

Δουλειά και χαρά σήμερα, με τη Σελήνη να τονίζει τον οίκο της εργασίας και της παραγωγικότητας, ενώ επίσης έμφαση δίνει και σε θέματα υγείας και διατροφής. Το βράδυ προσέξτε τη διατροφή σας, γιατί οι δύσκολες όψεις της Σελήνης μπορεί να σας κάνουν κάπως αυτοκαταστροφικούς με το φαγητό και να έχετε ενοχλήσεις.

Δίδυμοι

Μια ερωτική και σχετικά πιο ανέμελη μέρα, στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε, να περάσετε καλά, να παίξετε και να φλερτάρετε. Δημιουργικότητα, σπορ, χόμπι. Το βράδυ που η Σελήνη θα σχηματίσει δύσκολες όψεις, είναι πιθανές κάποιες παρεξηγήσεις ή εμμονές στα ερωτικά ή με τα παιδιά, οπότε μην δημιουργείτε περιπλοκές.

Καρκίνος

Σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση στο σπίτι, την οικογένεια και σε ζητήματα ακινήτων, ενώ βγαίνει περισσότερο ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια. Το βράδυ που θα σχηματίσει δύσκολες όψεις, θα πρέπει να προσέξετε τις επικοινωνιακές παρεξηγήσεις, ενώ μπορεί να βιώσετε και κάποιες ψυχολογικές καθάρσεις. Προσέξτε την εμμονή με το παρελθόν.

Λέων

Επικοινωνιακή και ζωηρή η σημερινή μέρα, θα δώσει την ευκαιρία να δείτε και να μιλήσετε με ανθρώπους, ενώ έχετε περισσότερες ιδέες και σκέψεις. Μέρα με αρκετές μετακινήσεις. Σεμινάρια, μαθήματα, γράψιμο, διάβασμα. Το βράδυ προσέξτε κάποιες επικοινωνιακές παρεξηγήσεις και περιπλοκές – ίσως γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις ή στο νου σας.

Παρθένος

Έμφαση στα οικονομικά σας δίνει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με αγορές, πληρωμές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές. Αυξημένη κτητικότητα, ειδικά το βράδυ, όπου θα πρέπει να προσέχετε και κάποιες ζήλιες ή περιπλοκές στα ερωτικά ή με τα παιδιά. Ωστόσο σήμερα θα μπορέσετε να απολαύσετε τη ζωή, το καλό φαγητό, τη μουσική, τις αισθήσεις.

Ζυγός

Έμφαση στα οικονομικά σας δίνει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με αγορές, πληρωμές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές. Αυξημένη κτητικότητα, ειδικά το βράδυ, όπου θα πρέπει να προσέχετε και κάποιες ζήλιες ή περιπλοκές στα ερωτικά ή με τα παιδιά. Ωστόσο σήμερα θα μπορέσετε να απολαύσετε τη ζωή, το καλό φαγητό, τη μουσική, τις αισθήσεις.

Σκορπιός

Καθώς σήμερα η Σελήνη θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, θα είναι μέρα κλεισίματος κύκλων και θεμάτων. Αυξημένη ανάγκη απόσυρσης, ησυχίας και ύπνου. Προσέξτε τα παρασκήνια, ειδικά το βράδυ με τις δύσκολες όψεις της Σελήνης, οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν διάφορες ίντριγκες και παρεξηγήσεις ή να δημιουργηθούν κάποιες κρίσεις μέσα σας.

Τοξότης

Πιθανές συναντήσεις με φίλους και γνωστούς σήμερα, με τη Σελήνη να τονίζει τον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης, ενώ μπορεί να δραστηριοποιηθείτε σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Αρκετό σερφάρισμα στο ίντερνετ και τα social media. Το βράδυ όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιοι ανταγωνισμοί ή και δυσκολίες στην επικοινωνία.

Αιγόκερως

Τονίζει τον επαγγελματικό σας τομέα σήμερα η Σελήνη, μπορεί να υπάρξουν κάποιες επαφές με άτομα εξουσίας, οι οποίες κυρίως το πρωί ευνοούνται. Σήμερα είστε πιο ευαίσθητοι σε κριτικές. Αυξημένες υποχρεώσεις πιθανές. Το βράδυ με τις δύσκολες όψεις της Σελήνης, μπορεί να λεχθούν πράγματα που πληγώνουν ή να βιώσετε κάποιες ψυχολογικές καθάρσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being