Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κύπελλο: Θέλει να καθαρίσει την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Κύπελλο: Θέλει να καθαρίσει την πρόκριση...

Στον προημιτελικό με τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα (19.30) τον Αστέρα Τρίπολης στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου, θέλοντας να βάλειτις βάσεις της πρόκρισης και να μη φορτώσει το πρόγραμμά του με έναν δύσκολο και καθοριστικό επαναληπτικό στην έδρα του αντίπαλου.

Με απόλυτο σεβασμό στη δυναμική αλλά και την καλή αγωνιστική κατάσταση του Αστέρα, ο Μάρκο Σίλβα περιμένει από τους παίκτες του απόδοση αντίστοιχη με εκείνη του πρώτου ημιχρόνου με τον Λεβαδειακό και του δεύτερου με την Ξάνθη. Και ζητάει από τους ερυθρόλευκους να αντιμετωπίσουν αυτό το παιχνίδι όπως και τη ρεβάνς σαν μία πρόβα για τα ματς με την Άντερλεχτ.

Ο Ολυμπιακός έχει τα δύο ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και τις αναμετρήσεις με τους Βέλγους στην Ευρώπη, οπότε θα ήταν προτιμότερο να μην φορτώσει αυτό το πρόγραμμα με έναν επαναληπτικό στην Τρίπολη γεμάτο πίεση για την πρόκριση. Και να την έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά από το σημερινό ματς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει αφήσει εκτός τους Τσόρι, Κασάμι, Σαλίνο και Σεμπά, πέραν των τραυματιών Ντα Κόστα, Καμπιάσο και Ερνάνι. Αλλά και τους Αυλωνίτη, Μπουχαλάκη.

Αναμένεται να κρατήσει στην εστία τον Στέφανο Καπίνο που είναι ο γκολκίπερ για το Κύπελλο, αλλά και να επιβραβεύσει με θέση στην ενδεκάδα τον Σάσα Ζντιέλαρ για τη διαρκή πρόοδό του.

Μια πιθανή ενδεκάδα: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μασουακού, Μποτία, Σιόβας, Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ, Φορτούνης, Πάρντο, Ντουρμάζ, Ιντέγε. Οι Ρομπέρτο, Μανιάτης, Κολοβός, Φουστέρ, Πουλίδο και οι νεαροί Τσιμίκας και Ρέτσος θα είναι στον πάγκο.

Ο Πουλίδο έχει πιθανότητες να παίξει βασικός, με τον Μεξικανό να είναι στα πλάνα του Ομοσπονδιακού τεχνικού της χώρας του για να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κύπελλο: Ο Ολυμπιακός έκανε προπόνηση στα Χανιά

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports