Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Το ταξικό μίσος για τις Louis Vuitton και η λατρεία στα ταγάρια

Το ταξικό μίσος για τις Louis Vuitton κα...

του Σπύρου Π. Πολίτη

Το περασμένο Σάββατο κυκλοφόρησε στον τοπικό τύπο μια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας!

Μεταξύ άλλων επιχειρημάτων και σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να στηρίξει την κυβέρνηση απέναντι στο εκτρωματικό ασφαλιστικό, ο Κύριος Ρώρος και το Διοικητικό του Συμβούλιο, που εκπροσωπούν το "Προλεταριάτο του Εμπορικού Κόσμου της Πάτρας", αναφέρθηκε σε όλους εμάς τους Ελεύθερους Επαγγελματίες σαν "κινηματίες της γραβάτας, της Louis Vuitton και της Channel".

Μάλιστα, αυτός ο κύριος και η παρέα του, που θέλουν να εκπροσωπούν (;) τον Εμπορικό Κόσμο της Πάτρας μας κατατάσσει όλους εμάς τους Μηχανικούς, Γιατρούς, Δικηγόρους, ακόμα και τους Αγρότες, στην μπουρζουαζία και σε ταξικό εχθρό... Ταυτόχρονα δε προσπαθεί να βγάλει λάδι την Κυβέρνηση παρουσιάζοντάς ούτε λίγο ούτε πολύ ότι «αναγκάζεται» να προχωρήσει σε αυτό το νοομοσχέδιο!
Θα μου πείτε ότι έτσι του είπε ο "ΣΥΡΙΖΑ της καρδιάς του" να πει έτσι λέει, οι υπόλοιποι όμως στο ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου έτσι σκέφτονται; Και συμφωνούν;

Αν ναι με ‘γειά τους και χαρά τους και να ευχαριστηθούν τον νέο φόρο 36%, που με χαρά θα τους «φορέσουν» ο κύριος Ρώρος και η Κυβερνητική παρέα του!

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις