Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Σύλλογος Απανταχού Λεοντιτών έκοψε την πίτα του – Δείτε φωτογραφίες

Ο Σύλλογος Απανταχού Λεοντιτών έκοψε την...

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο μικρός Κωνσταντίνος Σολωμός

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Απανταχού Λεοντιτών το βράδυ του Σαββάτου στο Λεόντιο Αχαΐας. Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος ανέφερε τα εξής:

«Οι Λεοντίτες, τα μέλη και φίλοι του Συλλόγου, καθώς και προσκεκλημένοι και επισκέπτες,  συγκεντρώθηκαν σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Απανταχού Λεοντιτών «Ο Άγ. Ανδρέας», στην ταβέρνα «Λίθος» στο Λεόντιο, το Σάββατο βράδυ 23/1/16 με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Μετά το τελετουργικό από τον ιερέα του χωριού, ο πρόεδρος του Συλλόγου Παναγιώτης Παρασκευόπουλος ευχήθηκε σε όλους υγεία και προκοπή για το νέο έτος και αναφέρθηκε στο θλιβερό γεγονός, αφού λίγο πριν η είδηση για το χαμό του συγχωριανού τους Αχιλλέα συγκλόνισε  όλο το χωριό, ευχόμενος ο Θεός να τον αναπαύσει και να δώσει κουράγιο στην οικογένειά του. Ευχαρίστησε επίσης το Δήμο Ερυμάνθου και τους εκπροσώπους των Συλλόγων και φορέων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Ιωάννης Σουβαλιώτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Περικλής Κανελλάκης και Θανάσης Παπαναγιώτου, ο πρόεδρος του Συλλόγου προστασίας υγείας & Περιβάλλοντος κ. Βασίλης Κοτσώνης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μιραλίου κ. Γ. Σωτηρόπουλος, εκπρόσωπος του Συλλόγου Ρακίτας ο κ. Θ. Γαλάνης, του Συλλόγου Γολεμίου κ. Μάκης Γαλιατσάτος, του Αγροτο-κτηνοτροφικού Συλλόγου Λεοντίου κ. Ηλίας Παπαναγιώτου, κ.ά.

Μετά τις ανταλλαγές των ευχών τα μέλη του Συλλόγου πρόσφεραν στους μαθητές του σχολείου τα καθιερωμένα δωράκια και προσφέρθηκε σε όλους κέρασμα με παραδοσιακό φαγητό, βραστό και σούπα τραχανά, που απόλαυσαν όλοι οι παρευρισκόμενοι.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο μικρός Κωνσταντίνος Σολωμός, ο οποίος βρήκε στο κομμάτι της πίτας του το φλουρί.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις