Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Μετανιώνω. Ζητώ συγγνώμη. Να μην πάθει κακό το παιδί μου. Τα κατέστρεψα όλα», είπε ο συζυγοκτόνος στους αστυνομικούς – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ – Στην αγκαλιά των παππούδων του ο μικρός Φοίβος

«Μετανιώνω. Ζητώ συγγνώμη. Να μην πάθει ...

Ο 4χρονος συναντήθηκε με τον αδελφό του

«Συγγνώμη» ζήτησε ο συζυγοκτόνος από τον ταξίαρχο και επικεφαλής της ομάδας ερευνών στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, όπως και από τους αστυνομικούς, για την «ταλαιπωρία» που υπέστησαν κατά τη διάρκεια των ερευνών.

Οι πρώτες κουβέντες που φέρεται να είπε ο Κλοντ Λέσι στους αστυνομικούς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha είναι:

«Μετανιώνω. Ζητώ συγγνώμη. Να μην πάθει κακό το παιδί μου. Τα κατέστρεψα όλα».

Δείτε το βίντεο:

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Στην Ασφάλεια Πολυγύρου κρατείται και ανακρίνεται ο συζυγοκτόνος Κλοντ Λέσι που συνελήφθη νωρίτερα σήμερα σε αγροτική περιοχή έξω από την Ορμύλια της Χαλκιδικής.

Όπως έγινε γνωστό, αναμένεται αργότερα να μεταχθεί στην Εισαγγελία Πολυγύρου. Ο 4χρονος γιος του είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται στην οικογένειά του ενώ θα μεταβεί εκεί κοινωνικός λειτουργός και ψυχολόγος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Λέσι συνελήφθη σε αποθήκη– παράπηγμα που ανήκει σε ιδιώτη ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες κινούνταν στην περιοχή της Χαλκιδικής, χωρίς ωστόσο να είναι ακόμη γνωστό που βρισκόταν τις προηγούμενες μέρες.

Ο δράστης ο οποίος συνελήφθη χωρίς να προβάλει αντίσταση, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι στην αποθήκη πήγε σήμερα νωρίς το πρωί και πως όλες τις προηγούμενες μέρες προσπαθούσε να απομακρυνθεί από την περιοχή, αλλά δεν μπορούσε να το καταφέρει εξαιτίας των ισχυρών των αστυνομικών μπλόκων.

Τo φυτώριο όπου εντοπίστηκε ο συζυγοκτόνος Κλοντ Λέσι είναι στο μικροσκόπιο των αστυνομικών ερευνών προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο δράστης δέχτηκε βοήθεια από άλλα άτομα όλες αυτές τις ημέρες που καταζητούνταν από τις αστυνομικές αρχές.

Φωτογραφίες από το seleo.gr:

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Ο 32χρονος Αλβανός που κατηγορείται πως δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του πριν αρπάξει τον 4χρονο Φοίβο τους κι εξαφανιστεί για 18 ολόκληρες ημέρες, φέρεται να είναι μετανιωμένος και σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση. Αυτό προκύπτει από όσα είπε στους αστυνομικούς μετά την σύλληψή του, που σήμανε και το τέλος του θρίλερ, που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος.

Όπως μεταδίδει το newsit.gr, ο 32χρονος φέρεται να είπε προφορικά στους άνδρες της αστυνομίας (σ.σ. όχι στην γραπτή του κατάθεση) τα εξής: "Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, δεν υπάρχει ζωή για μένα. Καταδίκασα μέχρι και τα παιδιά μου".

Αυτό που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι το πως κατάφερε να συντηρήσει τον ίδιο και τον 4χρονο γιο του όλες αυτές τις ημέρες. Φέρεται, λοιπόν, να είπε ότι κρυβόταν στην Ορμυλία και τρέφονταν με την προετοιμασία που είχε κάνει πριν το έγκλημα. Μία φράση η οποία εγείρει πολλά ερωτήματα όσον αφορά το κατά πόσο τα είχε σχεδιάσει όλα από πριν...

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πολύγυρου θα οδηγηθεί αύριο ο Κλοντ Λέσι, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί για τη δολοφονία της συζύγου του και την απαγωγή του τετράχρονου γιου τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς έχει ομολογήσει τις πράξεις του και εξακολουθεί να κρατείται στην ασφάλεια. Ο ίδιος φέρεται να κατέθεσε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια που αναζητούταν, βρισκόταν στα όρια του νομού Χαλκιδικής.

Ο φερόμενος ως συζυγοκτόνος εντοπίστηκε μαζί με τον τετράχρονο γιο του σε αποθήκη - παράπηγμα που ανήκει σε ιδιώτη και δεν προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του.

Ο τετράχρονος είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε στο σπίτι των παππούδων του. Κοινωνικός λειτουργός και ψυχολόγος της ΕΛΑΣ τον εξέτασαν, δίχως να εντοπίσουν κάποιο πρόβλημα υγείας.

Δείτε φωτογραφίες από το κρυσφήγετο που δημοσιεύει το seleo.gr:

Ο μικρός Φοίβος είναι αρκετά καλά αν και είναι λίγο σοκαρισμένο και χάρηκε πολύ που είδε τον αδελφό του. Το παιδί 'εχει συγκεχυμένες εικόνες και προφανώς δεν έχει γνώση για το τι συνέβη με τη μητέρα του.

Όπως λένε κάποιοι από τους ανθρώπους που βοηθούσαν, η καλύβα όπου εντοπίστηκε προφανώς αποτέλεσε προσωρινό καταφύγιο του Λέσι, καθώς το σημείο είχε ερευνηθεί πολλές φορές, ενώ όπως επισημαίνουν ήταν έξυπνος και παρακολουθούσε τις κινήσεις τους και συνεπώς μπορούσε να τους αποφεύγει.

Δείτε το βίντεο από το seleo.gr:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις