Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Νίκη ελπίδας για την Καλλονή στο ντέρμπι των ουραγών

Σουπερλίγκ: Νίκη ελπίδας για την Καλλονή...

Η ομάδα της Μυτιλήνης επιβλήθηκε με 2-0 του Πανθρακικού

Με δύο κεφαλιές –των Φαβάλι στο ντεμπούτο του και Αναστασιάδη- η Καλλονή έδειξε… ακόμα ζωντανή, επιβλήθηκε 2-0 του Πανθρακικού στη Μυτιλήνη και πήρε την μεγαλύτερη βαθμολογική ανάσα.

Για την 19η αγωνιστική της Super League, η Καλλονή υποδέχθηκε τον Πανθρακικό στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, σε μια αναμέτρηση όπου και οι δύο ομάδες είχαν άμεση βαθμολογική ανάγκη.

Το ματς σε γενικές γραμμές ήταν κακό, με νευρικότητα, λάθη και δυνατές μονομαχίες, με την Καλλονή πάντως να παίρνει τους τρεις βαθμούς και την ψυχολογία ενόψει συνέχειας.

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι βρήκαν τα πολυπόθητα τέρματα της νίκης στο πρόσωπο των Φαβάλι και Αναστασιάδη.

Ο Πανθρακικός είχε θέληση σε όλο το 90λεπτο (τελείωσε το ματς με 62% κατοχή μπάλας), ωστόσο το πρόβλημα του στην επιθετική λειτουργία ήταν εμφανές και παρέμεινε άλυτο παρά τις προσπάθειες και τις αλλαγές του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Γκολ: 53' Φαβάλι, 85' Αναστασιάδης / -

Καλλονή (Καραγεωργίου): Δαύκος, Μίκιτς, Βαλιός, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Καλτσάς, Τσαμπούρης, Φαβάλι (76' Σπυρόπουλος), Μανούσος (87΄Ούκα), Γεωργίου, Κάρλσον (70' Μάρκοβιτς).

Πανθρακικός (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Ντιγκινί, Λαδάκης (78' Ηλιάδης), Μεχία, Μπαϊκαρά, Μάρτινς (57' Βάλτερ), Μπουγαΐδης (λ.τ. 46' Πεταυράκης), Ποτουρίδης, Ίγκορ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Νίκη με ανατροπή του Αστέρα επί της Καλλονής στη Τρίπολη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports