Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τένις: Οι Ιταλοί εμπλέκουν το Τζόκοβιτς σε στημένο

Τένις: Οι Ιταλοί εμπλέκουν το Τζόκοβιτς σε στημένο

Η αντίδραση του Τζόκοβιτς ήταν οργισμένη

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση περί υποτιθέμενης εμπλοκής του Νόβακ Τζόκοβιτς σε «στημένο» παιχνίδι για στοιχηματικούς λόγους.

Συγκεκριμένα  η ιταλική εφημερίδα «Tuttosport» ανέφερε ότι ο Σέρβος τενίστας έχασε επίτηδες το 2007 ένα ματς με τον Φαμπρίς Σαντορό στο Μπερσί, προφανώς για στοιχηματικούς λόγους!

Η αντίδραση του Τζόκοβιτς ήταν οργισμένη, καθώς αρνήθηκε κατηγορηματικά όλες αυτές τις κατηγορίες ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο εις βάρος του.

«Πάντα θα υπάρχει μια ιστορία στο τένις, ειδικά τώρα που γίνονται διάφορες υποθέσεις», είπε ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο. «Δεν έχω κάτι άλλο να πω, τα είπα όλα πριν από δύο μέρες. Μέχρι κάποιος να εμφανίσει αποδείξεις, για μένα όλα αυτά είναι υποθέσεις».

Οι δημοσιογράφοι επέμειναν να του ζητούν να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.Του υπενθύμισαν, μάλιστα, ότι σε αυτό το παιχνίδι είχε πρόβλημα στα δόντια... «Τι να πω; Έχασα τον αγώνα. Δεν ξέρω αν προσπαθείτε να δημιουργήσετε μια ιστορία για αυτό το ματς ή για οποιοδήποτε ματς που χάνει πρόωρα κάποιος τοπ τενίστας. Είναι παράλογο».

Και εξήγησε: «Οποιοσδήποτε μπορεί να φτιάξει μια ιστορία. Αυτό είναι το θέμα μου. Δεν χάνουν εύκολα στα πρώτα ματς την τελευταία δεκαετία οι τοπ τενίστες. Διαλέξτε ένα από αυτά τα παιχνίδια και μπορείτε να φτιάξετε μια ιστορία. Δεν στηρίζεται σε αποδείξεις, στοιχεία. Είναι μια υπόθεση. Άρα δεν νομίζω ότι υπάρχει ιστορία».

Ολοκλήρωσε αρκετά εκνευρισμένος: «Δεν είναι αλήθεια. Δεν έχω κάτι άλλο να πω, παιδιά. Αν έχετε άλλες ερωτήσεις, είμαι έτοιμος να απαντήσω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τένις: Άνετα στον τελικό του Λονδίνου ο Νόβακ Τζόκοβιτς

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports