Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Έντονη διαμαρτυρία της Ομοσπονδίας Τριάθλου

Έντονη διαμαρτυρία της Ομοσπονδίας Τριάθλου

Ανακλήθηκε η ειδική αθλητική αναγνώριση της ομοσπονδίας

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ) διαμαρτύρεται έντονα για την Υπουργική απόφαση με την οποία ανακλήθηκε η ειδική αθλητική αναγνώριση της ομοσπονδίας.

"Μια απόφαση που αποτελεί προϊόν –θέλουμε να πιστεύουμε– πλάνης και όχι σκοπιμότητας των υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ), οι οποίες αγνόησαν επιδεικτικά την δημοσιευμένη και κοινοποιηθείσα σε αυτές αγωνιστική δραστηριότητα της ομοσπονδίας.

Παρά τις συνεχείς συναντήσεις που είχαν προηγηθεί για το θέμα αυτό μεταξύ του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου Γιώργου Γερόλυμπου και της πολιτικής ηγεσίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Με την απόφαση αυτή όχι μόνο επιχειρείται μία αδικαιολόγητη επέμβαση στην αυτονομία της Ε.Ο. Τριάθλου, αλλά στην ουσία τίθεται σε κίνδυνο η αγωνιστική δραστηριότητα δεκάδων αναγνωρισμένων αθλητικών σωματείων και εκατοντάδων αθλητών.

Μάλιστα στην αρχή μίας Ολυμπιακής χρονιάς και εν όψει της συμμετοχής Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

 

Επίσης με το ανακοινωθέν τύπου των υπηρεσιών της ΓΓΑ που συνοδεύει την εν λόγω απόφαση, αφήνονται υπόνοιες περί έλλειψης διαφάνειας στη λειτουργία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου.

Πέραν του ότι η απόφαση της ανάκλησης στηρίζεται σε τυπικούς λόγους και όχι σε ζητήματα οικονομικής διαχείρισης και διαφάνειας, η Ε.Ο. Τριάθλου καταδικάζει κάθε τέτοια προσπάθεια σπίλωσης της διοίκησης και των σωματείων μελών της και δεν θα επιτρέψει τη συνέχισή της."

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρίαθλο στο Αντίρριο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports