Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κούγιας σε Λαζόπουλο: «Το πρόβλημά μας δεν το λύνει η δικαιοσύνη, όμως θα πληρώσεις. Αυτό είναι δεδομένο»

Κούγιας σε Λαζόπουλο: «Το πρόβλημά μας δ...

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης οΑλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος σε μια χειμαρρώδη συνέντευξη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στονΛάκη Λαζόπουλο.

Όταν ρωτήθηκε αν οι σχέσεις μεταξύ εκείνου και του οικοδεσπότη του Αλ Τσαντίρι Νιουζ εξομαλυνθούν ποτέ, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε:

«Νομίζω πως δε θα εξομαλυνθούν ποτέ. Δε μπορώ να συγχωρήσω τον Λαζόπουλο και εύχομαι ο Θεός να μην μας φέρει να συναντηθούμε μαζί. Αυτό που έκανε σε μένα, στα παιδιά μου επί τρία χρόνια, προσπάθησε να βλάψει τη δουλειά μου, όλο αυτό είναι εκτός ορίων. Σε κάθε εκπομπή του επί τρία χρόνια με παρουσίαζε σαν να είμαι νάνος. Είμαι 1.78. (…) Με παρουσίασε ως ανήθικο πρόσωπο. Παρουσίασε ένα επεισόδιο στο οποίο με χτύπησαν με σιδερογροθιά, σαν να με χτύπησε η πρώην γυναίκα μου με τακούνι.

Αλλοίωσε εντελώς τα χαρακτηριστικά μου, προκάλεσε να με πυροβολήσουν και να με σκοτώσουν. Όταν ανέλαβα την υπεράσπιση του Κορκονέα στην υπόθεση Γρηγορόπουλου, είπε “η σφαίρα προς τον Αλέξη, σε λάθος Αλέξη πήγε”. Προσπάθησε όλο αυτό το χρονικό διάστημα να με γελοιοποιήσει. (…) Άφησε υπονοούμενα ότι κάνω χρήση ναρκωτικών, είπε να τον εξετάσουν να δούμε αν έχει κάνει χρήση ναρκωτικών. Δεν έχω καπνίσει κανονικό τσιγάρο στη ζωή μου.

Ο γιος μου, ο Χρήστος, μου έλεγε τότε “Μπαμπά, αυτός ο γελοίος γιατί λέει αυτά τα κακά πράγματα για σένα; Και το αντιμετώπιζε και στο σχολείο του…

Συναντηθήκαμε μία φορά, σηκώθηκα, ήμουν έτοιμος να τον κατασπαράξω. Του είπα “ξέρεις τι κακό έχεις κάνει σε μένα και τα παιδιά μου;”. Γυρίζει και μου λέει “είμαι με την κόρη μου” και του λέω “δεν θα σου κάνω τίποτα τώρα γιατί σέβομαι την κόρη σου, όμως, σε πέντε, σε δέκα, σε είκοσι χρόνια θα συναντηθούμε και τότε θα αντιμετωπίσεις αυτόν που προσπάθησες να καταστρέψεις. Το πρόβλημά μας δεν το λύνει η δικαιοσύνη, δεν σου έχω κάνει μήνυση, δεν σου έχω κάνει αγωγή, δεν διαμαρτυρήθηκα ποτέ, όμως, θα πληρώσεις”. Αυτό είναι δεδομένο. Και εύχομαι ο θεός να με βοηθήσει, εκείνη τη στιγμή, να μπορέσω να σκεφτώ τα αγγελούδια μου. Υπάρχουν όρια και σε αυτό δεν υπάρχει συγχώρεση», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight