Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΝΒΑ: Κορυφαίος ο Αντετοκούνμπο στην νίκη των Μπακς στο Σικάγο

ΝΒΑ: Κορυφαίος ο Αντετοκούνμπο στην νίκη...

Ο Έλληνας φόργουορντ έκανε ένα ακόμα νταμπλ-νταμπλ με 29 πόντους

Τους «ταύρους» από τα κέρατα βούτηξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Με εντυπωσιακό double-double (29 πόντοι, 10 ριμπάουντ) ο «Greek Freak» οδήγησε τους Μπακς σε τεράστια νίκη επί των Σικάγο Μπουλς.

Μετά την τελευταία ήττα των Bucks στη Νέα Υόρκη, την τρίτη στους τελευταίους τέσσερις αγώνες, ο Joe Prunty είπε στις δηλώσεις του ότι θέλει από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο δύο πράγματα: 1) να γίνει πιο επιθετικός και 2) να εκμεταλλευτεί τα δυνατά του στοιχεία. Τσεκ και τσεκ!

Ο Γιάννης έγινε πάλι... Greek Freak, παρέσυρε στο διάβα του τους Bulls και οι Bucks έφτασαν σε μία πολύ σπουδαία νίκη με 106-101.

Ο Ελληνας φόργουορντ ήταν με μία λέξη ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ. Έκανε την καλύτερη του εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση, έδωσε και τη ψυχή του για να πάρει το Milwaukee αυτό το παιχνίδι, βρισκόταν παντού, διεκδικούσε κάθε μπάλα και ήταν αυτός που παρείχε στην ομάδα του τη σπίθα που χρειαζόταν.

Κι ας ολοκλήρωσε την πρώτη περίοδο με 0/2 βολές και 0/2 σουτ... Στο τέλος του αγώναείχε 29 πόντους, 9/14 βολές, 10/14 σουτ, 10 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο, κανένα λάθος και το +17 στα 31'18'' που βρέθηκε στο παρκέ!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΒΑ: Παίκτης του μήνα για τους Μπακς ο Αντετοκούνμπο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports