Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Νέα σύμβαση με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης υπέγραψε η δημοτική Αρχή

Πάτρα: Νέα σύμβαση με την Ελληνική Εταιρ...

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο Δήμος εξοικονομεί 200 χιλιάδες ευρώ

Την παράταση της σύμβασης του Δήμου Πατρέων με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης μέχρι το τέλος του χρόνου, υπέγραψε η δημοτική Αρχή της πόλης. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου με βάση τη νέα σύμβαση ο Δήμος εξοικονομεί υπέρ των δημοτών 200 χιλιάδες ευρώ.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος της Πάτρας ενημέρωσε το Σώμα ότι μετά από διαπραγματεύσεις με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε. υπογράφηκε η παράταση της σύμβασης με το Δήμο Πατρέων μέχρι τέλος του χρόνου για να διευκολυνθεί ο αρχικός σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής σε σχέση με την ανακύκλωση όπως έχει ψηφιστεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στα πλαίσια της παράτασης της σύμβασης υπογράφηκε,  η εταιρεία αποδέχτηκε να αναλάβει την κάλυψη των δαπανών του ηλεκτρικού ρεύματος για το ΚΔΑΥ από 1/1/2016 και καθ’ όλη τη διάρκεια της παράτασης της σύμβασης. Επιπλέον η εταιρεία ανέλαβε να παρέχει 600 κάδους των 1.100 λίτρων για χαρτί – χαρτόνι, που ο Δήμος θα τοποθετήσει σε διάφορους χώρους και ιδιαίτερα σε σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Τέλος, η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης θα καλύψει δαπάνες μέχρι 20 χιλιάδες ευρώ σχετικές ενημερωτικές δράσεις που θα σχεδιάσει ο  Δήμος. Συνολικά, από τη διαπραγμάτευση αυτή, ο Δήμος εξοικονομεί περί τις 200.000 ευρώ.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις