Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα συνεργεία ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Πατρέων ξεστολίζουν ακόμη τον...Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο

Τα συνεργεία ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Π...

Επί παλαιότερων δημοτικών αρχών όπως του Ανδρέα Φούρα, το ξεστόλισμα ξεκινούσε από την επομένη των Φώτων

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι εργαζόμενοι στο τμήμα ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Πατρέων αυτές τις μέρες καθώς σε καθημερινή βάση κατεβάζουν και απομακρύνουν τον εορταστικό, Χριστουγεννιάτικο φωτισμό από τους δρόμους προκειμένου μέσα στο επόμενο διάστημα να τοποθετήσουν τα αποκριάτικα διακοσμητικά στοιχεία.

Το thebest.gr εντόπισε το βράδυ της Τρίτης 12/1 κατά τις 23.00 συνεργείο του Δήμου επί της Λεωφόρου Δημητρίου Γούναρη κοντά στα Ψηλαλώνια που έβγαζε τα Χριστουγεννιάτικα στοιχεία.

Η αλήθεια πάντως είναι, όπως σχολιάζουν πολλοί, ότι επί παλαιότερων δημοτικών αρχών όπως του τέως Δημάρχου Πατρέων Ανδρέα Φούρα, πως την επομένη μέρα των Θεοφανείων ξεκινούσε κιόλας ο «μαραθώνιος» του ξεστολίσματος του Χριστουγεννιάτικου φωτισμού προκειμένου μέχρι την τελετή έναρξης του καρναβαλιού να έχει μπει ο καρναβαλικός φωτιστικός διάκοσμος στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας όπως γύρω από την πλατεία Γεωργίου, στην Κορίνθου, την Μαιζώνος, την Ρήγα Φεραίου και αλλού.

Φέτος δεν φαίνεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Βέβαια οι εργαζόμενοι στο συγκεκριμένο τμήμα του Δήμου καταβάλλουν προσπάθεια μιας και δεν είναι εύκολο μέσα σε λίγες μέρες να βγάλεις τα προηγούμενα διακοσμητικά φωτιστικά στοιχεία και παράλληλα να τοποθετήσεις τα νέα αποκριάτικα.

Πάντως το γεγονός ότι αναβάλλεται όπως όλα δείχνουν, η τελετή έναρξης του Πατρινού καρναβαλιού του 2016 που είχε ανακοινωθεί γι’ αυτό το Σάββατο 16/1 το βράδυ, παραμονή του Αγίου Αντωνίου (πιθανόν να γίνει η τελετή το επόμενο Σάββατο 23/1), βοηθά τουλάχιστον χρονικά τα συνεργεία ώστε να συντονιστούν καλύτερα και να ολοκληρώσουν το έργο του καρναβαλικού διακόσμου στους δρόμους της Πάτρας χωρίς την τεράστια πίεση και άγχος που υπάρχει τώρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις