Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κύπελλο: Ρεβάνς με κίνητρα για τον Ολυμπιακό

Κύπελλο: Ρεβάνς με κίνητρα για τον Ολυμπιακό

Σήμερα με τα Χανιά

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί σήμερα (19.30) τον ΑΟ Χανιά στον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου, με την πρόκριση να είναι ήδη στα χέρια των ερυθρόλευκων μετά το 4-1 του πρώτου αγώνα.

Το παιχνίδι, πάντως, δεν είναι καθόλου αδιάφορο για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει σήμερα ο Μάρκο Σίλβα, έχοντας αφήσει εκτός όλους σχεδόν τους βασικούς του.

Για τον Καπίνο θα είναι ακόμη μια ευκαιρία συμμετοχής από τις λιγοστές που έχει έως τώρα πίσω από τον Ρομπέρτο. Στον πάγκο θα είναι ο Χουτεσιώτης.

Για τον Ομάρ ένα ματς ρυθμού, καθώς δεν έχει παίξει καθόλου το 2016, κάτι που ισχύει και για τον Φουστέρ. Κι ο Μποτία θέλει παιχνίδια στα πόδιτου μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο. Ενώ κι ο Κασάμι με τον Σεμπάα δεν έχουν παίξει πολλή ώρα στα τελευταία ματς.

Για τον Τσιμίκα άλλο ένα πεδίο δράσης για να δείξει ξανά τη μεγάλη βελτίωσή του, όπως και στα προηγούμενα ματς Κυπέλλου. Το ίδιο ισχύει και για τον Ζντιέλαρ. Ενώ καιρό έχει να πάρει χρόνο ο Βούρος.

Για τους Πουλίδο, Ερνάνι, Αυλωνίτη, Τζανδάρη ευκαιρία να αποδείξουν ότι έχουν θέση στο ρόστερ και δεν πρέπει να πάνε δανεικοί ή να παραχωρηθούν.

Για τον Μανιάτη το τρίτο επίσημο παιχνίδι του μετά την επιστροφή του στη δράση και την προσπάθειά του να ξαναβρει θέση στην ενδεκάδα.

Για τους Μανθάτη, Ρέτσο η δυνατότητα να μπουν στο κλίμα της πρώτης ομάδας και όλη τη διαδικασία πριν από τον αγώνα και στον πάγκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Λευκή ισοπαλία και ανοιχτοί λογαριασμοί για Πλατανιά και Ατρόμητο

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports