Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραγωδία στην Αθήνα-Απανθρακώθηκε 67χρονος με κινητικά προβλήματα που του είχαν κόψει το ρεύμα

Τραγωδία στην Αθήνα-Απανθρακώθηκε 67χρον...

Αλλά δύο άτομα υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα

Ένας άντρας 67 ετών με κινητικά προβλήματα κάηκε ζωντανός και αλλά δύο άτομα υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στου Ζωγράφου.

Στις 7:54 το πρωί, οι άνδρες της πυροσβεστικής εντόπισαν το απανθρακωμένο πτώμα ενός άντρα μετά την πυρκαγιά στο διαμέρισμα. 

Οι γείτονες των τριών ενοίκων του μικρού διαμερίσματος στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Αμφιγενείας είδαν καπνούς και ενημέρωσαν την πυροσβεστική.Οι πυροσβέστες έφτασαν άμεσα και είδαν ότι στο διαμέρισμα είχαν εγκλωβιστεί κάποια άτομα. Έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα. Οι άντρες της πυροσβεστικής κατάφεραν να απεγκλωβίσουν έναν 50χρονο άντρα και μια 43χρονη γυναίκα που είχαν υποστεί εγκαύματα και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, ήταν όμως αργά για τον 67χρονο που ήταν μαζί τους, καθώς δεν μπορούσε να κινηθεί λόγω προβλημάτων.

Η γειτονιά είναι σοκαρισμένη και δε μπορεί να πιστέψει τον άδικο χαμό του 67χρονου άνδρας. Όλοι κάνουν λόγο για ένα ιδιαίτερα καλοσυνάτο άνθρωπο, που ποτέ δεν παραπονιόταν για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και είχε πάντα ένα καλό λόγο για όλους, ενώ το χαμόγελο του και η ευγένεια του τον έκαναν σε όλη τη γειτονιά συμπαθή, όπως λένε άνθρωποι που το γνώρισαν.
«Δεν είχε δικούς του ανθρώπους να τον προσέχουν, τον φιλοξενούσε σπίτι του ένα ζευγάρι. Είχε πολλά προβλήματα, ζούσε με ψίχουλα, αλλά δεν παραπονιόταν ποτέ για τα οικονομικά προβλήματα που είχε. Πάντα με το χαμόγελο ήταν, πίναμε εδώ στο φούρνο μου κάθε πρωί καφεδάκι. Καλός άνθρωπος, όλη η γειτονιά τον στήριζε, όπως μπορούσε ο καθένας», λέει στο protothema.gr ο στενός του φίλος κ. Κώστας, ιδιοκτήτης του πρατηρίου άρτου που βρίσκεται κάτω από την πολυκατοικία που διέμενε ο άτυχος άντρας.

Τα αίτια της πυρκαγιάς είναι μέχρι στιγμής άγνωστα, ενώ η Πυροσβεστική διεξάγει έρευνα. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, το διαμέρισμα δεν είχε ρεύμα καθώς οι ένοικοι δεν μπορούσαν να πληρώσουν τους λογαριασμούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις