Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στο χώρο της δικαιοσύνης - Κλείνουν γραφεία σήμερα οι δικηγόροι

Πάτρα: Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στ...

Απέχουν έως τις 15 Ιανουαρίου

Συνεχίζεται η αποχή των δικηγόρων και της Πάτρας έως τις 15 Ιανουαρίου, ενώ την ίδια μέρα η γενική συνέλευση του Δικηγορικού Συλλόγου θα συνέλθει για να αποφασίσει τις περαιτέρω κινήσεις.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών αποφάσισε μέλη του να λάβουν μέρος σήμερα, στην πανδικηγορική συγκέντρωση και πορεία από τα γραφεία του Δ.Σ.Α προς τη Βουλή και ώρα 12.00 το μεσημέρι, με αναχώρηση από το Δικαστικό Μέγαρο Πατρών ώρα 9.00 π.μ.

Αποφασίστηκε επίσης

.Να παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη, 14-1-2016, τόσο τα γραφεία των δικηγόρων-μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, όσο και τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, λόγω της πανδικηγορικής συγκέντρωσης και της σύγκλησης την ίδια ημέρα της Ολομέλειας των Προέδρων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας.


. Να ζητήσει την άμεση απόσυρση του σχεδίου νόμου για το ασφαλιστικό, το οποίο αποσκοπεί στην εξόντωση της συντριπτικής πλειοψηφίας των δικηγόρων (μικρού και μεσαίου εισοδήματος) και στη βίαιη απομάκρυνση από το επάγγελμά τους, δημιουργώντας κατ΄αποτέλεσμα συνθήκες μονοπωλιακού ανταγωνισμού.
Να απαιτήσει από τους βουλευτές του νομού Αχαΐας να λάβουν δημόσια θέση για τις διατάξεις του ασφαλιστικού, που αφορούν όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και κυρίως τους δικηγόρους.
Να προσκαλέσει όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες του νομού μας σε κοινή συστράτευση στον αγώνα κατά των παράλογων διατάξεων του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

 

Επίσης μέχρι τις 15 Ιανουαρίου οι δικαστικοί υπάλληλοι της Πάτρας προχωρούν καθημερινά σε δίωρες στάσεις εργασίας από τις 9 έως τις 11 το πρωί, καθώς στα θεσμικά τους αιτήματα προστέθηκε και το ασφαλιστικό.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις