Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Εντυπωσιακή πρεμιέρα της Εθνικής γυναικών στο Ευρωπαϊκό

Πόλο: Εντυπωσιακή πρεμιέρα της Εθνικής γ...

Η Εθνική ομάδα επιβλήθηκε με 27-3 επί της Πορτογαλίας

Επιβλητικό ποδαρικό της Εθνικής Γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο του Βελιγραδίου. Συνέτριψε 27-3 την Πορτογαλία, με 6 γκολ της Τσουκαλά και 5 της Ασημάκη.

πρώτος αγώνας της εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών είχε ακριβώς την εικόνα που περιμέναμε. Η Πορτογαλία σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να προβληματίσει τα κορίτσια της εθνικής και εκείνα έφτασαν εύκολα στη νίκη με 27-3.

Οι παίκτριες του Σάκη Κεχαγιά, στην πρώτη τους εμφάνιση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, είχαν την απαραίτητη σοβαρότητα και συγκέντρωση και από την αρχή επέβαλαν πλήρως το παιχνίδι τους.

Με πλουραλισμό στην επίθεση και με εξαιρετική άμυνα η εθνική προηγήθηκε με 7-1 στο τέλος της πρώτης περιόδου. Η εικόνα της αναμέτρησης ήταν ανάλογη και στη συνέχεια. Τα κορίτσια της Πορτογαλίας ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν και στην αντίπερα όχθη ο Σάκη Κεχαγιάς βρήκε την ευκαιρία για πειράματα.

Παράλληλα, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες που είχε στη διάθεσή του με τις 10 από τις 13 να σκοράρουν. Οι μοναδικές που δεν το έκανα ήταν οι δύο τερματοφύλακες (Κούβδου και Χ. Διαμαντοπούλου) και η Κοτσια. Κάπως έτσι ήρθε φυσιολογικά το τελικό 27-3 με τις Τσουκαλά και Ασημάκη να έχουν από πέντε τέρματα.

Επόμενος αντίπαλος για την εθνική είναι την ερχόμενη Τρίτη η Ουγγαρία.

Τα οκτάλεπτα: 1-7, 1-7, 0-5, 1-8

Ελλάδα: Κούβδου, Τσουκαλά 5, Χυδηριώτη 3, Β. Διαμαντοπούλου 2, Μ. Πλευρίτου 1, Αβραμίδου 3, Ασημάκη 5, Ρουμπέση 1, Κοτσιά, Μανωλιουδάκη 2, Ε. Πλευρίτους 3, Ξενάκη 2, Χ. Διαμαντοπούλου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόλο: Οι αποστολές των Εθνικών ομάδων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports