Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εισβολή της ομάδας «Ρουβίκωνας» στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ – «Ο Τεμπονέρας ζει» έγραψαν – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Εισβολή της ομάδας «Ρουβίκωνας» στο εκλο...

Περί τα 20 άτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά έκαναν την επίθεση

Στο εκλογικό κέντρο της Ν.Δ., στη Νέα Φιλαδέλφεια, εισέβαλε ομάδα αντιεξουσιαστών της ομάδας «Ρουβικώνας» διακόπτοντας προσωρινά την ψηφοφορία.

Συγκεκριμένα, 20 άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά το προσώπου τους, πέταξαν μπογιές στους τοίχους, έριξαν στο έδαφος τα ψηφοδέλτια, ενώ έγραψαν και το σύνθημα «Ο Τεμπονέρας ζει».

Σε ανάρτηση της ομάδας, σε ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου, αναφέρεται ότι «το τελευταίο διάστημα βρίσκεται ψηλά στην επικαιρότητα, η εσωκομματική εκλογική μάχη που “λυσσομανάει” στο εσωτερικό της ΝΔ με τους δυο εναπομείναντες μονομάχους να αποτελούν κωμικές φιγούρες».

«Η “σκληρή” προεκλογική μάχη, αν δεν “κάλυπτε” επικοινωνιακά, θέματα όπως η καρατόμηση του ασφαλιστικού και η τραγωδία των προσφύγων και οικονομικών μεταναστών που χάνονται στα νερά του Αιγαίου, θα μπορούσε να βγάλει ακόμη και γέλιο» συνεχίζει ο «Ρουβικώνας».

«Επιδιώκουμε και περιμένουμε από τις κοινωνικές ομάδες που έχουν πληγεί, από τις πολιτικές που έχουν εφαρμοστεί όλα αυτά τα χρόνια, όχι απλά να γυρίσουν την πλάτη στην εκλογική παρωδία που στήνει η Ν.Δ., αλλά να τους εναντιωθεί έμπρακτα και να τους διώξει με τις κλωτσιές, αυτούς και τις κάλπες τους από όλες τις γειτονιές όπου τολμούν να εμφανιστούν», καταλήγει η σχετική ανάρτηση

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις