Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α1 μπάσκετ: Δύσκολη νίκη της ΑΕΚ στην Τρίπολη-Ανέβηκε στην τρίτη θέση

Α1 μπάσκετ: Δύσκολη νίκη της ΑΕΚ στην Τρ...

Οι κιτρινόμαυροι επιβλήθηκαν στο τέλος με 78-74 του Αρκαδικού

Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Αρκαδικού, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 78-74 και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενη την ήττα του Άρη στη Ρόδο.

Για την 13η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, σε ένα ματς που είχε υψηλό ανταγωνισμό, το οποίο και κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, η ΑΕΚ... δραπέτευσε από την Τρίπολη, νικώντας δύσκολα τον Αρκαδικό με σκορ 74-78.

Ένα ματς που στιγματίστηκε από το έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ του προπονητή της 'Ένωσης", Γιούρι Ζντοβτς με τον παίκτη του, Ντι Τζέι Κούπερ, με τον Σλοβένο τεχνικό να στέλνει τον αθλητή του στα αποδυτήρια.

Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στα τελευταία 6'' της αναμέτρησης. Με το σκορ στο 74-75, ο Μαυροκεφαλίδης έβαλε την πρώτη βολή (74-76), αλλά έχασε την δεύτερη.

Ο Χέρστον, όμως, στη συνέχεια πήρε το καθοριστικό επιθετικό ριμπάουντ, έδωσε πάσα στον Μαυροκεφαλίδη, πήρε το φάουλ, έβαλε τις δύο βολές (74-78) και έτσι η ΑΕΚ έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης,  ολοκλήρωσε την αναμέτρηση όντας πρώτος σκόρερ και ριμπάουντ της ΑΕΚ με 20 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Ο Έλληνας φόργουορντ-σέντερ ήταν και ψύχραιμος στην γραμμή των βολών, μετρώντας 12/14, ενώ κέρδισε και 9 φάουλ στο ματς.

Τα δεκάλεπτα: 20-26, 41-40, 50-58, 74-78

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Καστρίτης): Καραμαλέγκος, Καββαδάς 16(10 ριμπ), Βαν Όστρουμ 21, Κοψαύτης 5, Κωνσταντίνου, Στεφανίδης 3, Μπράουν 8, Νουουτίνεν 12, Καλλινικίδης 6, Τζουγκαράκης 3.

ΑΕΚ (Ζντοβτς): Κούπερ 4, Παπαντωνίου 3, Σάκοτα 13, Χέρστον 5, Μιλόσεβιτς 5, Μαυροκεφαλίδης 20, Κάρτερ 5, Σαρικόπουλος 2, Κατσίβελης, Καλαμπόκης 8, Μαυροειδής 13.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Φιλική ισοπαλία για ΑΕΚ και Κηφισιά!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports