Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Όλα μηδέν για Βέροια και Πανθρακικό

Σουπερλίγκ: Όλα μηδέν για Βέροια και Πανθρακικό

Λευκή ισοπαλία στην πρωτεύουσα της Ημαθίας

Η Βέροια είχε τρεις μεγάλες ευκαιρίες, η μία εξ αυτών δοκάρι, αλλά "κόλλησε" στο μηδέν με τον Πανθρακικό που φεύγει με έναν πολύτιμο βαθμό.

Αμφότερες ήθελαν το κάτι παραπάνω. Η Βέροια ήταν εκείνη που έκανε ό,τι περισσότερο μπορούσε για να το πάρει. Το 0-0 με τον Πανθρακικό, βάσει της εικόνας του ματς, περισσότερο αφήνει ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους που είχαν τύχη (δοκάρι με τον Κάλα) και έναν τερματοφύλακα σε πολύ καλή κατάσταση (εξαιρετικός ο Αθανασιάδης).

Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη έφτασε τους 19 βαθμούς στο πρωτάθλημα έπειτα από 17 αγωνιστικές, αδυνατώντας για μια ακόμη να νικήσει στην έδρα της, μετρώντας μόλις ένα τρίποντο σε εννέα ματς. Στον αντίποδα, η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου "τσίμπησε" έναν πόντο, έφτασε τους 12 και συνεχίζει τη μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

ΒΕΡΟΙΑ (Γ.Χ. Γεωργιάδης): Λόπεθ, Γιαννούλης, Πούγγουρας, Όστοϊτς (75' Νάστος), Μαλόν, Μπατιόν, Άρτσε, Μαγέφσκι (60' Αμπντούν), Γεωργιάδης, Ναζλίδης, Κόλα (81' Καϊκούτ).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Λαδάκης (73' Ηλιάδης), Μεχία, Βάλτερ (58' Χασομέρης), Χαβίτο, Ροτζέριο (53' Ίγκορ), Ντιγκινί.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Ακόμα μία λευκή ισοπαλία για Ατρόμητο και Πλατανία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports