Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κύπελλο Ελλάδας: Άνετο διπλό του Αστέρα στην Λάρισα για τους "16"

Κύπελλο Ελλάδας: Άνετο διπλό του Αστέρα ...

Ένα βήμα από τα προημιτελικά η ομάδα της Τρίπολης

Η Λάρισα μπορεί να πάλεψε, όμως ο Αστέρας έκανε και με το παραπάνω την δουλειά του! Οι Αρκάδες επικράτησαν 3-0 στην «AEL FC Arena» και κλείδωσαν απ' το πρώτο ματς την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου.

ΑΕΛ ήταν καλύτερη, αλλά ο Αστέρας πιο έμπειρος και ουσιαστικός. Έτσι, οι Αρκάδες πέρασαν με 3-0 από το AEL FC Arena και είναι ένα βήμα από την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να διαφυλάξουν το υπέρ τους σκορ, στην Τρίπολη, στη ρεβάνς της 13ης Ιανουαρίου.

Σκόρερ για τον Αστέρα, ο Γιαννούλης στο 18ο λεπτό, ο Φούντας στο 64ο κι ο Μουκάμ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Η ΑΕΛ διαμαρτύρεται για πέναλτι σε δύο περιπτώσεις. Στην πρώτη, ο Μπόγιοβιτς δέχθηκε το μαρκάρισμα του Αλόκο, υπάρχει επαφή με τον Αργεντινό, αλλά ο Σέρβος φαίνεται να πέφτει εύκολα.

Στη δεύτερη, προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Σανκαρέ φάνηκε από το ριπλέι να πατά τον Πάτο, ωστόσο ο Ανανίας Φωτιάδης δεν υπέδειξε την παράβαση.

Γκολ: 18' Γιαννούλης, 64' Φούντας, 93' Μουκάμ

ΑΕΛ: Καβουσάκης, Μασούρας, Κοντοχρήστος, Κομεσίδης, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος (69' Κουτσιανικούλης), Ουρτάδο (78' Ναγιάρ), Πάτο, Μπουντόπουλος (57' Μαρουκάκης), Μπόγιοβιτς

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Θεοδωρόπουλος, Γιαννούλης, Σανκαρέ, Αλόκο, Κιτοκό, Ντουντού (23' Χαμντανί), Κουρμπέλης (79' Τορμένα), Δημούτσος (46' Φούντας), Τσοκάνης, Μουκάμ, Παπαδόπουλος

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπελλο Ελλάδας: Ξεχωρίζει το ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports