Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Παναιτωλικού στο "ροντέο" της Λεωφόρου

Σουπερλίγκ: Ο Παναθηναϊκός επικράτησε το...

Οι πράσινοι επιβλήθηκαν με 4-2 σε ένα συναρπαστικό, σε εξέλιξη, ματς

Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός έκαναν ροντέο το ματς στην Λεωφόρο (2-2 από το 20’), όμως στο τέλος χαμογέλασαν οι πράσινοι. To Τριφύλλι με καρέ από Πέτριτς-Αμπέντ ξεκίνησε με το δεξί την χρονιά, 4-2.

Το παιχνίδι είχε συγκλονιστική εξέλιξη με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται, τον Παναθηναϊκό να φτάνει σε ανατροπή μέσα σε εννιά λεπτά και τον Παναιτωλικό να φέρνει ξανά το ματς στα ίσια μετά από πέντε λεπτά και με τέσσερα τέρματα να έχουν επιτευχθεί μέχρι το 16' της αναμέτρησης.

Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο έκλεισε τους διαδρόμους προς την άμυνα του που παράπαιε στο πρώτο 45λεπτο και βρήκε δυο ακόμα γκολ από τους Πέτριτς, Αμπέντ και έφτασε στη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι που άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις έγιναν απειλητικοί στο δεύτερο ημίχρονο μόνο μετά την είσοδο του Βασιλείου που έκανε τρεις φάσεις στα δέκα λεπτά που αγωνίστηκε.

Το παιχνίδι είχε και πολύ τακτική και από τους δυο προπονητές με τις δυο ομάδες να αλλάζουν τους σχηματισμούς τους στην διάρκεια του αγώνα για να αντεπεξέλθουν και να μπορέσουν να πάρουν ότι καλύτερο δυνατό από τους ποδοσφαιριστές τους.

Οι πράσινοι ξεκίνησαν με ένα 4-3-3 το οποίο έγινε 4-4-2 στο 75' στην προσπάθεια του Στραματσόνι να κρατήσει το σκορ ενώ ο Παναιτωλικός ξεκίνησε την αναμέτρηση με τρία στόπερ αλλά από το 11' ο Μαντζουράκης γύρισε τη διάταξη σε 4-2-3-1 και στα τελευταία λεπτά σε 4-3-3 κυνηγώντας την ισοφάριση.

Γκολ: 6'-92' Αμπέντ, 11'-51' Πέτριτς/2' Βιγιαφάνες, 16' Μαρκόβσκι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Στραπατσόνι): Στιλ, Βέμερ, Τελάντερ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Πράνιτς, Εσιέν, Αμπέντ, Κλωναρίδης (63' Καλτσάς), Καρέλης (83' Μπεργκ), Πέτριτς (75' Λαγός).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας (81' Κουτρουμάνος), Μάκος, Κούσας, Κέβιν (87' Καμαρά), Παπάζογλου, Μάρκος Πάουλο, Κάπελ, Ουάρντα, Βιγιαφανές (79' Βασιλείου), Μαρκόβσκι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Σπάει όλα τα ρεκόρ ο Ολυμπιακός-Πέρασε και από την Νέα Σμύρνη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports