Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορυφώνεται η αγωνία για τους δυο νέους που εξαφανίστηκαν στο Αιτωλικό – Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες από την Αστυνομία και την ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό τους

Κορυφώνεται η αγωνία για τους δυο νέους ...

Οι δυο νέοι αγνοούνται από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς

Νεότερη ενημέρωση:

Με το πρώτο φως της ημέρας θα ξεκινήσουν την Κυριακή οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο αγνοούμενων ανδρών

 

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δυο ανδρών ηλικίας 35 και 40 ετών που εξαφανίστηκαν τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στο Αιτωλικό, ενώ από την Αστυνομία ερευνώνται τα αίτια και οι συνθήκες εξαφάνισης τους.

Στις έρευνες συμμετέχουν αστυνομικοί των υπηρεσιών της διεύθυνσης αστυνομίας Αιτωλίας, της πυροσβεστικής υπηρεσίας Μεσολογγίου, της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών και εθελοντικές ομάδες διάσωσης.

Οι δυο νέοι που αγνοούνται είναι οι Βασίλης Γρατσάνης του Κωνσταντίνου από το Ξηρόμερο και  Πενταλοφιώτης Ιωάννης Κορδώσης. Το αυτοκίνητο που επέβαιναν ήταν ένα μαύρο TOYOTA COROLLA με αριθμό πινακίδας ΑΙΚ 7885.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο άνδρες διασκέδαζαν σε νυχτερινό κέντρο μέχρι τα ξημερώματα και στη συνέχεια πήραν το αυτοκίνητό τους και έφυγαν. Από τότε δεν έχουν δώσει σημεία ζωής και οι οικογένειές τους δήλωσαν εξαφάνιση σήμερα το απόγευμα.

Παρακαλείται πολύ όποιος γνωρίζει οτιδήποτε,ν α επικοινωνήσει στα τηλέφωνα: 2632041163, 6937097075, 6981227424 και 6944271647.

Διαβάστε επίσης:

Αιτωλοακαρνανία: Αγνοούνται δύο νέοι άνθρωποι - Αγωνιούν οι δικοί τους

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις