Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Βραβείο κοινωνικής προσφοράς στην «Παναγία Ελεούσα»

Αγρίνιο: Βραβείο κοινωνικής προσφοράς στ...

Από την Ακαδημία Αθηνών

Τα βραβεία της Ακαδημίας Αθηνών για το 2015 απονεμήθηκαν την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στην καθιερωμένη ετήσια πανηγυρική συνεδρία του ανώτατου πνευματικού ιδρύματος της χώρας.

Μεταξύ των βραβευθέντων της Ακαδημίας Αθηνών και το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «Παναγία Ελεούσα» με το βραβείο Αικατερίνης Π. Οικονόμου, για τη μεγάλη κοινωνική του προσφορά.

Με αφορμή τη βράβευση ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γεώργιος Παπαναστασίου δήλωσε:

«Παρακολουθώντας από κοντά, επί σειράν ετών, τη λειτουργία του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «Παναγία Ελεούσα» δεν εκπλήσσομαι  για τη διάκριση αυτή.  Πρόκειται για  το αποκορύφωμα των προσπαθειών που επί 26 χρόνια επιτελεί καθημερινά η Ιδρύτρια κα Μαρία Τσούτσου, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές.

Έργο σιωπηλό, σπουδαίας όμως δράσης και προσφοράς.

Σήμερα, αυτή η προσφορά αναγνωρίζεται,  με τον καλύτερο τρόπο, σε πανελλαδικό επίπεδο, στο ανώτερο δυνατό επίπεδο, από το ανώτατο ίδρυμα της χώρας.

Η χαρά όλων μας είναι μεγάλη και ταυτόχρονα ελάχιστη μπροστά στο έργο αγάπης όλων των ανθρώπων της «Παναγίας Ελεούσας», ιδίως αυτή την εποχή και τις ιδιαιτέρως δύσκολες συνθήκες που βιώνουν και τα ΑΜΕΑ.

Αισθάνομαι πραγματική ικανοποίηση και μεγάλη χαρά γιατί το βραβείο αυτό αποδεικνύει πως ζούμε σε μια περιοχή όπου καθημερινά κι έμπρακτα, αυξάνεται ένας άλλος δείκτης, διαφορετικός από αυτούς, τους «οικονομικούς» που ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια τις ζωές μας: ένας δείκτης Ανθρωπιάς, Ευαισθησίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού.

Θερμά συγχαρητήρια!»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Πρόσκοποι του Αγρινίου χάρισαν χαμόγελα κάνοντας...τους Αϊ Βασίληδες!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις